Kunstenares uit Chiang Mai met verfijnde pentechniek

Antonin, Kunstenares, Goy

Goy Supinya Kankanakul  kwam  23 jaar geleden ter wereld als deel van een drieling. The Triplings worden zij en haar twee zussen in het artistieke circuit van Chiang Mai dan ook genoemd. Alle drie hebben een opleiding gevolgd in de beeldende kunst.

Onder de naam EXHIBLITZ start op de eerste dag van september een tentoonstelling van Goy op vier verschillende plaatsen in Chiangmai waar Giclée drukken van haar recente werk worden getoond. Het is de eerste maal dat ze een dergelijke expositie heeft. Begin volgend jaar komt haar originele werk te hangen in de prestigieuze kunstgalerie The Meeting Room Art Café, eveneens in Chiang Mai.

Antonin, Kunstenares, Goy
Goy aan het werk

Goy heeft een verfijnde techniek ontwikkeld waarbij ze uitsluitend gebruik maakt van z.g. fineliners (speciale inktpennen ) Ze maakt zeer delicaat werk dat ergens doet denken aan het pointillisme uit de 19de eeuw. Ze begint met de lichtere kleuren om na het drogen van de inkt de donkerdere tinten aan te brengen. Aan haar grote schilderijen is ze soms wekenlang bezig

(klik op afbeelding voor vergroting)

 

EXHIBLITZ loopt van 1-30 September 2017. Haar werk is ook als poster te bestellen. Voor meer inlichtingen: a.artct.cmx@gmail.com
Redactie
Over Redactie 531 Artikelen
De auteursnaam van de redactie van Trefpunt Azië. Wij publiceren onder deze naam berichten van de redactie en bijdragen die niet onder naam van de bron kunnen worden geplaatst.