Kervonta Davis stopte Ryan Garcia in ronde 7 met een body punch

Mike Coppinger en Ben Baby2 minuten lezen

Kervonta Davis stopte Ryan Garcia in de 7e ronde voor een KO-overwinning

Gervonta Davis stopte Ryan Garcia met een precisielichaamsschot in de zevende ronde van hun gevecht.

LAS VEGAS – Ryan Garcia viel aan en viel toen op één knie, een schot in de lever van Kervonta “Tank” Davis, die Garcia voor de tweede keer landde in het supergevecht van zaterdag, en deze keer deed hij dat niet. De telling niet winnen.

De scheidsrechter bereikte de telling van 10 om 1:44 van de 7e ronde voor 20.842 in de uitverkochte T-Mobile Arena, een contra-intuïtieve maar beslissende finish van de meest verwachte wedstrijd in het boksen in jaren.

“Ik kon niet ademen”, zei Garcia, 24. “Ik wilde weer opstaan, maar ik kon niet opstaan… Hij ving me op met een goed schot – wat ik niet wilde doen. Er zijn hier geen excuses – … en ik kon niet herstellen. … Hij betrapte me met een goed schot, sloop onder me door en betrapte me heel goed. “

Met die ene linkerhand bevestigde Davis zichzelf als een van de beste pond-voor-pond-vechters van het boksen, zo niet een van de grootste sterren in de sport in een gevecht van 136 pond met een catchweight dat werd voorafgegaan door maanden van onzin en hype.

“Ik ben het gezicht van het boksen”, zei Davis later.

Volledige recensie door Mike Coppinger

Zo kwamen Mike Coppinger en Ben Baby in actie in Las Vegas:

READ  Biden-functionarissen moeten contact met socialemediabedrijven beperken

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *