Jubileumfeest NVT(B) succes: 250 feestvierders

Zaterdag 27 februari vierde de Nederlandse Vereniging Thailand in het Royal Orchid Sheraton hotel in Bangkok haar 75-jarig bestaan. Van heinde en verre waren NVT leden en belangstellenden op het feest afgekomen. We spraken gasten uit Hua Hin en Pattaya maar ook de Bangkokianen lieten zich niet onbetuigd.

De gastheer van de avond was Paul de Leeuw, die na de opening door ambassader Karel Hartogh al snel de aanwezigen geboeid kreeg met enkele highlights uit de lange geschiedenis van onze vereniging. Terwijl de aanwezigen van het uitgebreide buffet genoten, trad de Thaise violiste Miss Luktarn op en kreeg de dansformatie Setup Mountain de handen op elkaar met hun spectaculaire acts.

Na het diner trad Paul de Leeuw op als presentator van het gevarieerde programma met enkele zeer bekende Nederlandse evergreens en verzoeknummers. De jongedames Feline en Aimee veroverden vele harten met hun optreden. Tot de gewaardeerde optredens behoorden zeker ook onze eigen Athalie de Koning. Henk Dikmoet vertolkte prachtig Mr Bojangles. Khun ‘Nurse’, de Thaise finaliste van The Voice of Thailand, was eveneens een topattractie.
Winnende nummers van de raffle werden getrokken en de prijzen uitgereikt. Tot in de vroege uurtjes duurde het dansfeest met DJ Miss More uit Nederland en The Rollerskaters een gelegenheidsband met diverse Thaise artiesten.

Dit jubileum mag een opsteker in de geschiedenis van de NVT genoemd worden.

Op onze Facebook pagina zijn er nog grote aantallen foto’s te zien.

 

Bron: nieuwsbrief NVT

Redactie
Over Redactie 531 Artikelen
De auteursnaam van de redactie van Trefpunt Azië. Wij publiceren onder deze naam berichten van de redactie en bijdragen die niet onder naam van de bron kunnen worden geplaatst.