Jubileumfeest Nederlandse Vereniging Thailand

Jubileumfeest NVT 27 februari 2016 in Sheraton Riverside

 

NVT. Jubileumfeest

 

Ons 75-jarig jubileumfeest nadert met rasse schreden en u heeft er ongetwijfeld al over gehoord via onze nieuwsbrieven of Facebookberichten. Wij zijn er trots op dat we een uitgebreid en gevarieerd programma voor u hebben kunnen samenstellen.

Gastheer en entertainer Paul de Leeuw praat niet alleen de avond aan elkaar, hij verzorgt ook een speciale show vol conferences, liedjes en verassingen. Maar we hebben ook speciaal uit Nederland ingevlogen de bij jongeren ongetwijfeld bekende DJ Miss More. Als gastzangeres hebben we Nurse weten te boeken. Zij zong vorig jaar in the Voice of Thailand de sterren van de hemel.

Uiteraard bieden wij u een fantastisch internationaal buffet met een Nederlands tintje. Bier, wijn en frisdrank worden onbeperkt geschonken. Tijdens ons diner zorgt de begaafde Violin Princess voor gepaste achtergrondmuziek. En ook tijdens het diner worden we vergast op twee acts van de dansformatie Setup Mountain die ook bekend zijn van tv. Ze scoorden hoge ogen in Thailand’s Got Talent.

We gaan natuurlijk ook feesten. Daar zorgen de gelegenheidsband Roller Skaters en DJ Miss More wel voor. Roller Skaters bestaat uit muzikanten die spelen met bekende Thaise artiesten als Sek Loso, Smile Buffalo en The Olarn Project. Als bijlage bij deze nieuwsbrief treft u het volledige programma aan.

Als u erbij wilt zijn, moet u snel zijn. Er is al een groot aantal kaarten verkocht en de verkoop sluit op 23 februari. Dat is de dag waarop wij het hotel het definitieve aantal gasten moeten doorgeven vanwege de bereiding van het buffet. Bestel dus snel uw kaarten op ons boekingsformulier, want aan de zaal zal slechts een zeer beperkt aantal kaarten te koop zijn voor speciale gevallen.

Voor vervoer kunt u desgewenst gebruik maken van de hotelboot vanaf Saphan Taksin. In tegenstelling tot eerdere berichten ontvangen we vanaf 18:00 uur, terwijl om 19:00 uur de zaal open gaat met een directe start van Paul de Leeuw’s opening.

Wist u dat u ook zeer voordelig kunt overnachten in het Royal Orchid Sheraton Hotel & Towers. We hebben een korting kunnen bedingen van 50% op de normale kamerprijs. U kunt dus in alle luxe overnachten in een De Luxe kamer voor slechts THB 3,000 netto, inclusief ontbijt en wifi op de kamer. Op ons boekingsformulier kunt u aangeven of u van deze aanbieding gebruik wilt maken.

Al met al, dit wordt het beste en grootste feest dat de Nederlandse Vereniging Thailand ooit gevierd heeft. Zorg dus dat u erbij bent. We heten u alvast van harte welkom.

 

Bestuur Nederlandse Vereniging Thailand

Redactie
Over Redactie 531 Artikelen
De auteursnaam van de redactie van Trefpunt Azië. Wij publiceren onder deze naam berichten van de redactie en bijdragen die niet onder naam van de bron kunnen worden geplaatst.