Jets MNF vs. Aaron Rodgers’ Bills, eerste avond bij Lions intro om leiders te zien

De verdedigende Super Bowl-kampioenen zullen de parvenu Detroit Lions ontvangen in de eerste wedstrijd van het NFL-seizoen 2023.

De Kansas City Chiefs nemen het op tegen de Lions in week 1 op de donderdagavondeditie van “Sunday Night Football”, 7 september, NBC. verklaard.

De Chiefs zullen de Las Vegas Raiders hosten voor een kerstdagspel om 13.00 uur ET op Nickelodeon en CBS. Dit is de tweede wedstrijd in het reguliere seizoen op Nickelodeon na de kerstwedstrijd van vorig jaar tussen de Los Angeles Rams en Denver Broncos.

De Rams wonnen die wedstrijd van de Broncos, die de baan van Denver-coach Nathaniel Hackett verloren.

Patrick Mahomes en de Chiefs openen het NFL-seizoen 2023 tegen de Lions. (Foto door David Youlit/Getty Images)

Als je die wedstrijd een seizoen geleden op Nickelodeon hebt bekeken, of een van de NFL-postseason-games die gelijktijdig op het kanaal zijn uitgezonden, weet je dat Nickelodeon-uitzendingen niet je traditionele NFL-kijkervaring zijn. Er is veel virtueel slijm en hijinks. Zelfs Russell Wilson gooide vorig jaar een onderschepping en werd toen geroosterd door Patrick van Spongebob.

De game op eerste kerstdag is de vierde Chiefs-game die is aangekondigd voordat het schema wordt vrijgegeven. Kansas City speelt de Miami Dolphins in Frankfurt, Duitsland op 5 november en gastheer van de Cincinnati Bengals op oudejaarsavond. Als de verdedigende Super Bowl-kampioenen zullen de Chiefs donderdagavond ook gastheer zijn van de seizoensopener. Ook Kansas City zou meedoen Super Bowl LVII-herkansing 20 november tegen de Philadelphia Eagles.

Kort nadat de wedstrijd op eerste kerstdag was aangekondigd, maakten de NFL en New York Jets Aaron Rodgers’ De eerste wedstrijd met de Jets komt op “Monday Night Football”. De Jets spelen in week 1 thuis tegen de Buffalo Bills.

READ  Robert Hansen: Veroordeelde Amerikaanse spion dood aangetroffen in de gevangenis van Colorado

De NFL brengt specifieke games uit voorafgaand aan de geplande release van het volledige schema van donderdagavond. De wedstrijdaankondiging van Nickelodeon kwam een ​​dag na de aankondiging van de Eagles’ Week 13-wedstrijd tegen de 49ers en vijf internationale wedstrijden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *