Jamie Foxx zwaait naar fans op boot, voor het eerst sinds ziekenhuisopname

Exclusief

Jamie Foxx

Zwaaien naar de fans op de boot…

1. Gezond zijn in de publieke opinie

Jamie FoxxDe weg naar herstel lijkt heel goed te gaan, ‘De man is nu in het openbaar… TMZ krijgt de eerste blik op hem sinds zijn ziekenhuisopname.

Bekijk deze beelden van een gelukkige JF die op zondagmiddag op een megajacht over de Chicago River vaart… zo opgepompt en ook leuk om naar te kijken voor de fans. Een naburig schip passeerde hem en gaf hem een ​​grote hoera… Jamie zwaaide weer.

Er leken een paar anderen bij hem aan boord te zijn… op het eerste gezicht lijkt het alsof er een deel van zijn familie in de buurt was. Ze zijn geweest aan zijn kant We weten dat ze hem tijdens deze hele beproeving ook hebben bezocht, terwijl hij aan het revalideren was in ChiTown.

Het verschil hier… we krijgen eindelijk een duidelijk beeld van Jamie’s lichaam, wat bemoedigend is. Het is duidelijk dat er veel gespeculeerd is over zijn gezondheid… Mensen zijn bezorgd.

Hopelijk kunnen die geruchten nu tot rust worden gebracht … want het lijkt erop dat de man weer goed op weg is naar volledige gezondheid. Er is nog geen woord over wat er precies met hem is gebeurd dat hem in de eerste plaats naar de eerste hulp heeft gestuurd, maar het komt erop neer dat hij klaar is voor een comeback.

Hier is nog een positieve update die TMZ kan geven … we zagen zaterdag meer beelden van Jamie die een nacht doorbracht in de stad in de omgeving van Chicago.

Die clip is nog maar een teken dat de man het op dit moment prima lijkt te doen … en hij is klaar om meer te doen als hij weer 100% is.

Leuk u te zien, meneer Fox. Net als de rest van de wereld, ongetwijfeld.READ  Rep. Chip Roy probeert de schuldplafondrekening in de House Rules Committee te blokkeren terwijl de druk toeneemt op een belangrijke swing-stemming.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *