James Harden, 76ers om handelsscenario’s te verkennen; Laatste nieuws, geruchten, transacties

NBA free agency begint vrijdag om 18.00 uur ET, als teams kunnen beginnen met onderhandelen met free-agent-spelers. Die deals zouden op 6 juli officieel kunnen worden. Tussen vrijdag en 6 juli kunnen alle contracten worden overeengekomen, maar geen contracten tussen team en speler. Ze worden officieel wanneer de overeenkomst op of na 6 juli wordt ondertekend.

Een handvol teams, waaronder de Houston Rockets, San Antonio Spurs en Sacramento Kings, hebben een aanzienlijke capaciteit, terwijl de nieuwe collectieve arbeidsovereenkomst zaterdag van kracht wordt, en nog veel meer zullen moeten jongleren om de huidige spelers te behouden.

Enkele topspelers om naar te kijken tijdens free agency: James Harden, Kyrie Irving, Khris Middleton, Draymond Green en Fred VanVliet. Andere spelers zouden buiten het seizoen voor opschudding kunnen zorgen, zoals de status van Damian Lillard bij de Portland Trail Blazers.

Er zijn al enkele stappen gezet, aangezien aanbiedingen om in aanmerking te komen worden uitgebreid met contractverlengingen en nieuws over speler-/teamopties. Volg Yahoo Sports voor het laatste nieuws over gratis NBA-bureaus.

James Harden is een van de beste spelers om naar te kijken in de gratis NBA. (Tim Nwachukwu/Getty Images)

James Harden pikt spelersoptie op van Sixers om handel te vergemakkelijken

Eenmalig NBA MVP James Harden heeft een spelersoptie van $ 35,6 miljoen bij de 76ers opgepikt in de hoop met het team samen te werken in een ruil uit Philadelphia. Dat meldt Adrian Wojnarowski van ESPN.

Harden, die in augustus 34 jaar werd, scoorde vorig seizoen gemiddeld 21 punten, 10,7 assists en 6,1 rebounds in de hoogste divisie, waarmee hij zijn 10e All-Star-optreden op rij maakte. Een gescheurde gewrichtsband in zijn rechterbeen en een pijnlijke linker hielband kostte hem 24 wedstrijden in het reguliere seizoen en alle mogelijke NBA-optredens – een groeiende trend in zijn carrière. Blessures aan de weke delen zorgden ervoor dat Harden zijn voorgaande twee seizoenen buitenspel zette, en hij heeft geen All-NBA-selectie meer gemaakt sinds hij in 2020 bij de Houston Rockets was. Lees meer over de mogelijkheden van Horton.

READ  Warner Bros. Discovery onthult 'Max', verbeterd voor streamingontwikkeling

Volg geruchten, nieuws en deals van gratis NBA-bureaus

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *