Bert’s briljantjes. Internet

Internet werkt niet. Ben ik de enige, of hebben meer mensen binnen het appartementencomplex hier last van? Als ik inderdaad de enige ben dan moet ik het zoeken bij de overheid en zijn censuur. Heb ik iets lelijks over Thailand geschreven misschien? Hoe zou ik kunnen! Voor het geval de overheid wel mijn stukjes leest, het volgende:
Thailand is een geweldig land waar iedereen vrij en blij leeft, kent een lange traditie van echte democratie, expats zijn er van harte welkom, hun veiligheid wordt gegarandeerd, zij kunnen zij zich laven aan de buitengewone gastvrijheid die dit land zo kenmerkt, zij mogen meegenieten van de lage prijzen in vergelijk met hun thuisland en kunnen kritiek uitten op overheid, vermeende corruptie en weggebruikers die geen idee hebben wat zij eigenijk aan het doen zijn. Zo goed?

Bert van Balen
Over Bert van Balen 453 Artikelen
†Bert van Balen (20 juni 1945 - 26 oktober 2018) verbleef een decennium lang regelmatig in Thailand, vooral in Chiang Mai. Bert leerde als autodidact van zijn hobby fotografie zijn beroep te maken. HIj was ook chauffeur, magazijnbediende, semi beroepszeiler, redacteur en journalist voor Kidsweek en flierefluiter. De reden tot zijn regelmatig langdurig verblijf in Thailand is terug te vinden in zijn boek: Hoera, ik heb kanker. Te bestellen via Bol.com

3 Comments

  1. Censuur in Thailand, Bert? Geloof me, dat bestaat hier niet. . Moge mijn toetsenbord vastlopen als het niet waar i…..,,,,,,—-
    ( Noot van de redactie: om ons onbekende redenen werd hier de email-verbinding met deze reageerder verbroken )

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.