Insta360 onthult GO 3-actiecamera ter grootte van een duim

Er zijn veel uitdagers voor de GoPro-troon, in de hoop de gouden standaard van actiecamera’s te onttronen met unieke ontwerpen en functies. Vandaag betreedt de nieuwkomer de strijd: The De Insta360 GO 3 kan zijn ongelooflijk kleine camera loskoppelen en live videovoorbeelden draadloos naar het LCD-scherm streamen.

DJI is het bedrijf waar je het meest naar toe gaat als je op zoek bent naar een alternatief voor het aanbod van GoPro DJI-actie 2 Foto hulpmiddel Met een slim modulair ontwerp, zoals elektronische bouwstenen), brengt de Insta360 wat Persoonlijke videotools, waaronder een Webcam op een gestabiliseerde gimbal Dat kan worden gevolgd en geroteerd Volg gebruikers terwijl ze door een ruimte bewegen. Het kleine bedrijf maakte eerst naam met 360 graden camera’s (vandaar de naam), die voor de meeste consumenten erg interessant zijn. De Insta360 GO-actiecamera’s van het bedrijf hebben, ondanks dat ze zo klein zijn als je duim, in de loop der jaren steeds meer handige functies gekregen.

De originele Insta360 GO kwam met enigszins beperkte prestaties in vergelijking met andere gevestigde actiecamera’s van een paar jaar geleden, inclusief lage opnametijden en lage framesnelheden vanwege de kleine batterij van de camera, maar het grootste probleem was het onvermogen om opnamen te maken. Zonder scherm kunt u een voorbeeld van uw opname bekijken voordat u op record slaat. De Insta360 GO 2 lost veel van de voor de hand liggende problemen van het origineel op, waaronder het verhogen van de videoframesnelheid tot 50 fps, het toevoegen van de mogelijkheid om live video te streamen naar een smartphone-app voor het inlijsten van opnamen en een verbeterde oplaadcassette (zoals vertrouwen op draadloze oordopjes). Verbeter hun levensduur van de batterij), dit is het Beide verdubbeld op afstand en Statief.

READ  Jacinda Ardern: Nieuw-Zeelandse premier treedt af voor de volgende verkiezingen

Afbeelding: Insta360

De nieuwe Insta360 GO 3 is zelfs nog dichter bij een legitieme GoPro-concurrent met verschillende prestatieverbeteringen, waaronder een lichte verhoging van de videoresolutie tot 2.720×1.536. Opnemen met 2,7K heeft een beperkte framesnelheid van 30 fps, maar gebruikers kunnen de resolutie verlagen tot 2.560×1.440 om toch video op te nemen met maximaal 50 fps – en er zijn geen opnametijdlimieten. Zolang je maar genoeg vermogen hebt. De levensduur van de batterij is altijd een van de grootste nadelen van Insta360 GO-camera’s geweest vanwege hun compacte en lichtgewicht ontwerp, maar de GO 3 verhoogt de opnametijd tot 45 minuten, of 170 minuten in het dock. Dit omvat het Pod-accessoire, wat hier een belangrijke upgrade is.

De Insta360 GO 3 is vanaf vandaag verkrijgbaar in drie verschillende opslagcapaciteiten: 32 GB voor $ 380, 64 GB voor $ 400 of 128 GB voor $ 430.

Een persoon met de Insta360 GO 3-camera gebruikt het pod-accessoire dat is bevestigd aan een houder op een skateboard om een ​​live voorbeeld te zien van wat het opneemt.Afbeelding: Insta360

De pod geeft de Insta360 GO 3 niet alleen een veel betere batterijduur, maar brengt ook eindelijk videovoorbeelden naar de actiegame, met een ingebouwd 2,2-inch touchscreen dat 180 graden kan draaien voor selfie-video’s terwijl het gemakkelijk wordt. Om instellingen te wijzigen zonder de camera draadloos te verbinden met een smartphone-app. Het is nog steeds een optie, maar het Pod-accessoire van de Insta360 GO 3 kan ook worden gebruikt als een draadloze afstandsbediening wanneer de camera alleen wordt gebruikt, inclusief live gestreamde real-time videovoorbeelden.

Een man draagt ​​een Insta360 GO 3-camera op zijn borst, bevestigd aan een metalen hanger.Afbeelding: Insta360

De camera ter grootte van een duim kan magnetisch aan de pod worden bevestigd, waardoor deze gemakkelijk aan andere meegeleverde accessoires kan worden bevestigd, zoals een metalen hanger. Hiermee kan de GO 3-camera op de borst worden gedragen voor first-person viewing, een houder die aan de rand van een hoed kan worden bevestigd en een herbruikbare lijm om de GO 3-camera op niet-magnetische oppervlakken te bevestigen. Vriendelijk.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *