Noodkreet. Help, wij verzuipen!

door / 8 januari 2017 Wereld Geen reacties

Erik Kuijpers was onlangs op bezoek in het zenuwcentrum van Trefpunt Thailand. Hij zag er redacteuren wenend aan de computer zitten. Overmand (want het zijn mannen) door stress, piekerend hoe de kopijstroom in goede banen moet worden geleid.

Erik is een mens met hart en gevoel. Dit kan zo niet langer doorgaan, bedacht hij. En daarom besloot hij een tandje bij te zetten. Erik stapte in de schoenen van een virtuele redacteur en produceerde deze noodkreet  aan het adres van allen die Trefpunt Thailand een warm hart toedragen, maar nog niet precies weten hoe dat te tonen.

Graag gedaan Erik!

Redactie

Help, wij verzuipen!

Erik Kuijpers, Oproep

Reddingsboot

Wij kunnen het niet meer aan, al die kopij. Het ziet er naar uit dat we een kopij-stop moeten invoeren en mensen die wat inleveren moeten beboeten. Per regel een bedragje, we stellen voor: 50 baht.

Erik Kuijpers, Oproep

Oproep

Dan komt er weer rust in de tent en worden onze ogen niet meer rood van wazigheid, stomen onze hersens niet meer als een ouwe locomotief, en trekken onze vingers niet meer krom van het type- en correctiewerk.

Dus zend niet zoveel tegelijk in, svp. We kunnen het niet meer aan.

Erik Kuijpers, Oproep

 

Je gelooft het niet?

Nou, vooruit, doe er wat aan……We hebben nauwelijks voorraad om iedere dag iets verrassends te plaatsen..

Enne….dan plaatsen we de foto van Pamela misschien ook wel eens…..

Foto:

Reddingsboot, 1847; Door Mihály Zichy – Fine Arts in Hungary:, Publiek domein, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=617196

Reddingsboei; H.de.Kroon op de NL-talige Wikipedia, CC BY 2.5 nl, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=3261085

Baywatch; By Source, Fair use, https://en.wikipedia.org/w/index.php?curid=11650090

 

 

 

Deze pagina delen

  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn
  • Delen op Google+
 

Lees ookgerelateerde berichten

Reageer

E-mail (wordt niet gepubliceerd)