Heldere lichtbollen aan de hemel in Noord-Californië

Als je vanavond naar de lucht keek, had je misschien wat lichtjes in de lucht gezien. Wat was dat? Wat zou het zijn? Wie weet. De objecten zijn een Japanse communicatiesuite genaamd ICS-EF, die in 2009 naar het internationale ruimtestation ISS werd gestuurd, zei hij. McDowell legde uit dat het object, gecatalogiseerd als object 45265, gedurende 3 jaar als ruimtepuin in een baan om de aarde cirkelde en daarna opnieuw binnenkwam. We zullen deze pagina bijwerken wanneer we weten wat het is om 21:30 uur in Californië. Als je in de tussentijd foto’s of video’s hebt gemaakt van die knipperende lichten, zouden we die graag zien. Bellers uit heel Noord-Californië en de Bay Area hebben onze redactiekamer gebeld om te melden dat ze de lichten hebben gezien. E-mail die afbeeldingen/video’s naar [email protected] en geef ons toestemming om ze te gebruiken voor on-air en online doeleinden.

Als je vanavond naar de lucht keek, zag je waarschijnlijk wat lichtjes in de lucht.

wat is dat? Wat zou het zijn? Wie weet.

Jonathan McDowell, een astronoom en astrofysicus aan het Harvard-Smithsonian Center for Astrophysics, ging naar Twitter om uit te leggen wat de objecten zouden kunnen zijn. De objecten waren een Japanse communicatiesuite genaamd ICS-EF, die in 2009 naar het internationale ruimtestation ISS werd gestuurd, zei hij.

McDowell legde uit dat het object, gecatalogiseerd als object 45265, drie jaar als ruimtepuin in een baan om de aarde heeft doorgebracht voordat het om 21.30 uur weer Californië binnenkwam.

Als we erachter komen wat het is, zullen we deze pagina updaten. Voor nu, als je foto’s of video’s hebt gemaakt van die knipperende lichten, zouden we die graag willen zien.

READ  Treinongeluk in India: meer dan 280 doden na Odisha-incident

Bellers uit heel Noord-Californië en de Bay Area hebben onze redactiekamer gebeld om te melden dat ze de lichten hebben gezien.

E-mail die afbeeldingen/video’s naar [email protected] en geef ons toestemming om ze te gebruiken voor online en online doeleinden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *