Waarom zijn er geen berichten meer van Hans Geleijnse?

Onze vaste lezers zal het niet ontgaan zijn, dat er al een tijd geen berichten van Hans Geleijnse op Trefpunt Azië staan.
Hans kampt al een tijd met de conditie van zijn ogen. Dat komt doordat zijn netvlies degenereert. In Thailand kreeg hij daar geregeld injecties voor in zijn oog.
Op het ogenblik verblijft Hans in Nederland. Daar heeft hij kortgeleden in het Oogziekenhuis in Rotterdam een operatie ondergaan. Als gevolg daarvan kan hij voorlopig niet veel zien. We hopen dat Hans in de toekomst weer voldoende zicht heeft om te kunnen schrijven, maar of dat zo is valt te betwijfelen. Volgens zijn artsen zijn de vooruitzichten somber. Het zou jammer zijn als Hans zijn Gouden Pen aan de wilgen moet hangen. We houden u op de hoogte.

 

 

 

Over Redactie 798 Artikelen
De auteursnaam van de redactie van Trefpunt Azië. Wij publiceren onder deze naam berichten van de redactie en bijdragen die niet onder naam van de bron kunnen worden geplaatst.

4 Comments

  1. Sterkte beste Hans. Zowel op medisch gebied als de andere zaken die spelen (ambtenarij). สู้ ๆ

  2. Sterkte Hans. By the way: Homerus hat hetzelfde probleempje, en kijk eens wat voor moois die allemaal aan de wereld heeft gegeven. Ik kijk uit naar je (gedicteerde?) nieuwe bijdragen.

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.