Hallo 2018! Theo van der Schaaf: Vastigheidjes

Wat in 2018 niet gaat gebeuren

Theo van der Schaaf, Hallo 2018!, Vastigheidjes, Glazen bol;
Foto Thrive Global

Ga er maar aan staan, de hoogte- en dieptepunten van een heel nieuw jaar voorspellen. Dat belooft al voor de eerste maand van de nieuwe cyclus van twaalf een uitglijder. Minder risico op ontmaskering als waarzegger loop je door op te schrijven wat zeker niet gaat gebeuren. Dan heb je toch een soort van voorspellende vastigheidjes.

Hier zijn ze.

*Er gaan niet minder Nederlandse tv-coryfeeën op reis. Aan Erica, Freek, Floortje, Filemon, Martine, Jan, Paul, Derk en vele anderen, worden nog vele gratis vakanties, betaald door de omroep toegevoegd. De enige programma’s die met enige zekerheid niet van een ver oord zullen worden uitgezonden zijn DWDD, Pauw en Jinek,  hoewel zij natuurlijk alle opties openhouden. Bij BNN blijft niemand meer in Nederland programma’s maken. Ze gaan nu echt allemaal bij Drie Op Reis werken.

*Prayut gaat niet weg als president van Thailand. Hij blijft ondanks de verkiezingen zitten waar ie zit, maar verroert zich bij tijd en wijle wel. Zijn vaste greep op de samenleving zal niet verslappen.

*Trump zal niet langer president zijn, want het volk pikt hem niet meer wegens dat ze zijn haar, zijn gezicht, vooral zijn mond, en handbewegingen niet langer kunnen verdragen. Er zijn al drie poten onder zijn stoel weg. Aan de laatste wordt met man en macht gewerkt.

*Mijn golf handicap zal niet omlaag gaan want er zit iets tegenstrijdigs in ouder worden en beter gaan golfen. Ik zal dit niet accepteren en tegen de klippen op blijven proberen toch te verbeteren. Desondanks zal ik niet minder bier drinken na afloop.

Theo van der Schaaf, Hallo 2018!, Vastigheidjes, Massage
YouTube: Real Thai massage

*Nut gaat niet stoppen met haar massage shop ondanks dat er wederom tien nieuwe shops rondom haar shop openen, het totaal op 44 brengend binnen een straal van 250 meter. Ze zal er niet droevig van worden want ik beloof te sponsoren bij hoge nood.

*De wereld gaat wederom niet aan vlijt ten onder, want dat had allang moeten gebeuren na alle apocalyptische versnellingen die we de afgelopen jaren ervoeren. De techniek zal niet stilstaan maar nog meer versnellen. De oudjes zullen het niet meer bij kunnen houden. De jonkies krijgen er ook moeite mee.

*Zwarte Piet wil echt niet verkleuren en zal dan ook niet verdwijnen. De protesten daarover zullen niet stoppen. Maar het zal opnieuw niets uitmaken. Sinterklaas bestaat nu eenmaal en zal ook niet in de #MeToo categorie gaan vallen. Hoewel?

*Ons Tiger Bar poolteam zal niet beter zijn dan dit jaar en als gevolg alweer geen kampioen worden. Maar we worden er niet moedeloos onder, laten ons niet kisten, no way.

Theo van der Schaaf, Hallo 2018!, Vastigheidjes, Lotery

*Ik ga niets winnen in de loterij want koop geen loten. Nut gaat ook niets winnen in de loterij maar koopt wel loten. Wij vinden dat beiden niet erg,  maar dat blijft niet zo want Nut blijft alsmaar hopen.

*Er komt geen einde aan de incestuele televisiemakerij in Nederland. Integendeel! Steeds meer programma’s zullen gaan over andere, nieuwe of bestaande tv-programma’s. Men zal elkaar meer en meer gaan bevredigen. Hetgeen niet zal leiden tot interessantere programma’s en al helemaal niet tot meer kijkers.

*En niets van dit alles is echt interessant, maar dat geeft niets. Ik wilde niet niets hebben geschreven en beloof nu al niet op dit niveau van schrijven door te gaan.

Voorspoedig 2018 voor iedereen met een warm hart voor Trefpunt Azië.

 

 

Theo van der Schaaf
Over Theo van der Schaaf 42 Artikelen
Theo van der Schaaf woont sinds tien jaar de meeste tijd in Hua Hin in Thailand, maar in de zomer ook wel in Aalsmeer. Hoewel ooit begonnen als timmerman bracht hij het grootste deel van zijn werkzame leven door met het exploiteren van muziek en film. Tegenwoordig is Theo van der Schaaf als columnist verbonden aan Trefpunt Azie, een blogsite voor Nederlanders en Belgen met een Aziatische connectie. Theo is auteur van Thaise Perikelen, een boek over zijn huidige leven in Thailand. Ook schreef hij De Herniafabriek, een onweerstaanbaar ziekenhuis verhaal. Thaise Perikelen is ook verkrijgbaar als e-book in de Engelse taal onder de titel: Love Is Here To Stay But Gone Tomorrow and Other Stories From Thailand – Kindle edition on Amazon