Gwyneth Paltrow-proces live: Terri Sanderson schepte op dat ze ‘beroemd’ was na een ski-clash, hoort de rechtbank

De advocaat van Gwyneth Paltrow diende een klacht in nadat de actrice in de rechtbank was gefotografeerd

De ski-botsproef van Gwyneth Paltrow bereikte donderdag zijn derde dag.

De Hollywood-ster en CEO van Coop wordt ervan beschuldigd de 76-jarige Terry Sanderson in februari 2016 op een skipiste in het Deer Valley Resort in Park City te hebben geslagen.

Sanderson zei dat Paltrow een “volledige aanval” had opgelopen die hem “permanent traumatisch hersenletsel, vier gebroken ribben, pijn, lijden, verlies van levensvreugde, mentale pijn en misvorming” opleverde. Paltrow zegt ondertussen dat het mevrouw Sanderson was die haar tegen het lijf liep – en ze wist genoeg na het ongeluk om haar dochter een e-mail te sturen waarin ze zei dat ze “beroemd” was.

Op de derde dag van het proces in Park City, Utah, viel psycho-neuroloog dr. Alina Fong de beweringen van de verdediging aan dat de heer Sanderson de symptomen van mevrouw Paltrow overdreef om haar beroemdheidsstatus en rijkdom uit te buiten.

Fong, die samen met Tom Brady een kliniek opende in Boston, stelde bij de heer Sanderson de diagnose PCS (aanhoudende post-hersenschuddingsymptomen), die volgens hem na het ongeval waren ontstaan.

Deskundigen ingehuurd door mevrouw Paltrow moeten nog getuigen, maar Dr. Fang zei dat toen hen werd gevraagd naar hun vermoedens over de PCS-diagnose van de heer Sanderson, hij de enige expert was die dat telefoontje had kunnen plegen. Eerder zeiden de advocaten van mevrouw Paltrow tijdens de openingspleidooien dat de beweringen van de heer Sanderson “absolute BS” waren.

“Er is een groot verschil tussen naar iemands kaart gaan in een andere staat of over de hele wereld en die patiënt voor mijn neus laten huilen”, zei Dr. Fang in een verklaring die aan de jury werd getoond. “Ik denk dat het heel gemakkelijk is om iemand van een afstand te bekritiseren, het is heel anders als je met die patiënt in de loopgraven zit en ze probeert te helpen.”

Hij voegde eraan toe: “Ze hebben veel meningen, het zijn geen hersenschuddingexperts, vooral traumatische hersenletselexperts, en als ik heel eerlijk ben, worden veel van hun meningen gemakkelijk weerlegd door online te gaan en ernaar te kijken. In de aanbevelingen van de CDC voor artsen over het behandelen van hersenschuddingen.”

READ  Amazon biedt gratis boodschappenbezorging bij bepaalde Prime-bestellingen

De heer Sanderson eist $ 300.000 van Paltrow, terwijl hij $ 1 schadevergoeding en juridische kosten eist.

1679641200

Een ski-botsing veroorzaakte de ernstige snelle val van Terry Sanderson, zegt een expert tegen de rechtbank

Neuropsycholoog Dr. Sam Goldstein getuigde woensdag voor de jury.

Dr. Goldstein zei dat het incident een “ernstig snelle achteruitgang” veroorzaakte in het gedrag en functioneren van de heer Sanderson, die niet voortkwam uit reeds bestaande medische problemen.

“Als dat specifieke ongeluk er niet was geweest, zou het leven dat hij (eerder) leidde… het leven zijn dat hij nog steeds leidt,” zei Dr. Goldstein.

Zowel de heer Sanderson als mevrouw Paltrow zullen de komende dagen het standpunt innemen, evenals leden van de familie van de actrice.

Andrea Blanco24 maart 2023 07:00

1679637600

ICYMI: Terry Sanderson zegt dat hij geen wijn meer kan proeven

Een gepensioneerde optometrist die acteur Gwyneth Paltrow voor de rechter bracht bij een ski-ongeluk, heeft gezegd dat hij geen alcohol meer kan proeven vanwege verwondingen opgelopen bij de crash.

Neuro-radiologie-expert Dr. Windell Kippy getuigde woensdag dat de botsing ervoor zorgde dat Terri Sanderson “plotseling” een ernstige achteruitgang van de kwaliteit van leven onderging, waardoor ze niet meer van haar vorige levens kon genieten.

“Terry was een goed functionerende, actieve persoon… ontmoetingsgroepen, wijnproeven, skiën, vrijwilligerswerk,” zei ze.

“Na het ongeluk werd hij plotseling slechter en stopte hij met veel van de activiteiten die hij wilde doen.”

Andrea Blanco24 maart 2023 06:00

1679634000

Gwyneth Paltrow getuigt met haar kinderen en Brad Falchuk tijdens de rechtszaak tegen ski-ongelukken in Utah

Paltrow’s echtgenoot Brad Balchuk en haar twee kinderen, Apple, 18, en Moses, 16, zullen naar verwachting ook getuigen.

De advocaat van de acteur, Stephen Owens, legde uit dat leden van de familie van Paltrow deel uitmaakten van haar skigroep toen het incident plaatsvond op 26 februari 2016.

“Zij, Brad, haar man, van wie je nu gaat horen, haar dochter, Apple, van wie je gaat horen, Moses, van wie je gaat horen,” zei ze.

Andrea Blanco24 maart 2023 05:00

1679630400

ICYMI: Waarom is Gwyneth Paltrow op de baan?

De dag van acteur Gwyneth Paltrow op de hellingen in Park City, Utah, werd zeven jaar geleden afgebroken toen ze in botsing kwam met een andere persoon die de heuvel afkwam en een pauze moest nemen.

Hij neemt nu deel aan een civiel proces dat dinsdag (21 maart) is begonnen.

Op 26 februari 2016 was ze de berg aan het beklimmen toen een andere skiër van achteren tegen haar botste. Ze liep lichte verwondingen op, waarvoor de man meteen zijn excuses aanbood. Hij is “geschokt en overstuur”, voegt hij eraan toe in zijn juridische aanvraag.

De onafhankelijkeMeer van Gustaf Gilander:

Andrea Blanco24 maart 2023 04:00

1679626837

Het verdedigingsteam van Gwyneth Paltrow biedt aan om gerechtsdeurwaarders een feestmaal te bezorgen tijdens het skibotsingsproces

Het verdedigingsteam van Gwyneth Paltrow bood aan om gerechtsdeurwaarders te “vermaken” in een rechtszaal in Utah, waar ze terecht zal staan.

De gepensioneerde optometrist Dr. Terry Sanderson, 76, klaagt de Hollywood-ster en CEO van Coop aan nadat hij op 26 februari 2016 op de hellingen van Flagstaff Mountain in Deer Valley Resort tegen hem aan zou hebben geploegd.

De onafhankelijke Er is ook:

Andrea Blanco24 maart 2023 03:00

1679623237

Gwyneth Paltrow reageert op terugslag over virale gezondheidsroutines en dieet: ‘Ik eet hele voedingsmiddelen’

Gwyneth Paltrow heeft gereageerd op de terugslag van haar nu virale gezondheidsroutine en dagelijkse voeding.

De 50-jarige ging vorige week naar haar Instagram om te delen hoe ze over de kritiek dacht tijdens een Q&A-sessie na haar aflevering van Dr. Will Cole. Goed zijn is een kunst podcast, waar ze vertelde over haar ’tussentijdse snelle’ routine.

De onafhankelijke’Amber Reiken heeft ook:

1679620447

Door ski-ongeluk Gwyneth Paltrow verloor Terry Sanderson zijn liefde voor het leven

Dag drie van de civiele zaak begon met een videodepositie door neuropsycholoog dr. Alina Fong.

Dr. Fong zei dat toen hij Sanderson voor het eerst ontmoette in 2017, hij “talloze” symptomen vertoonde die erop wezen dat hij een hersenschudding had opgelopen.

Hij zei: “Volgens de verklaring van Terry hebben deze zijn leven aanzienlijk beïnvloed. Het had invloed op zijn persoonlijke leven en zijn relaties.

“Het raakte hem op zoveel niveaus, vooral voor iemand die van het leven hield … tegen de tijd dat hij bij mij kwam, was het zo goed als verdwenen.”

Dr. Fong daagde de opvattingen uit van andere medische experts die aan de verdediging van mevrouw Paltrow werkten en voegde eraan toe: “Het heeft haar leven fysiek, emotioneel en biologisch volledig veranderd – en ze heeft op al die gebieden geleden.”

Andrea Blanco24 maart 2023 01:14

1679613874

De rechtbank is een dag geschorst

De getuigenis van Dr. Boehme was de laatste daad van de dag in de rechtbank, waarbij de rechter de jury om 19:00 uur EST ontsloeg. Paltrow zelf en andere familieleden kunnen dat wel is aangegeven Neem morgen een standpunt in.

Abe Asher23 maart 2023 23:24

1679612597

Boehme zegt dat Sanderson een “permanent” hersenletsel heeft

Dr. Boehme zei dat het traumatisch hersenletsel (TBI) van de heer Sanderson als permanent zou worden beschouwd, aangezien zijn hersenletsel meer dan 18 maanden had geduurd.

Dr. Boehme weigerde commentaar te geven op de ernst van de TBI, maar zei dat hij de hoeveelheid behandeling voor de heer Sanderson beperkte, maar zei dat het feit dat hij nog steeds symptomen vertoonde toen hij zes jaar na de botsing werd beoordeeld, de langdurige aard van de verwondingen duidelijk.

Abe Asher23 maart 2023 23:03

1679611821

Boehme zegt dat Sanderson tekenen van een hersenschudding vertoonde

Dr. Boehme zei donderdag in zijn videogetuigenis dat de heer Sanderson klassieke symptomen van hersenschudding vertoonde na een skibotsing en zijn symptomen op geen enkele manier verfraaide toen hij werd geïnterviewd.

“Zo lijkt het me niet, nee,” zei Dr. Boehme.

Abe Asher23 maart 2023 22:50

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *