Gwyneth Paltrow-proces live: Slachtoffer zegt dat ze nu geen wijn kan proeven na een ski-botsing

De advocaat van Gwyneth Paltrow diende een klacht in nadat de actrice in de rechtbank was gefotografeerd

Een gepensioneerde optometrist die acteur Gwyneth Paltrow voor de rechter bracht bij een ski-ongeluk, heeft gezegd dat hij geen alcohol meer kan proeven vanwege verwondingen opgelopen bij de crash.

Hollywood-ster en CEO van Coop Terry Sanderson, 76, wordt beschuldigd van een skipiste in februari 2016 in het Deer Valley Resort in Park City, Utah.

Sanderson zei dat Paltrow een “volledige aanval” had opgelopen die hem “permanent traumatisch hersenletsel, vier gebroken ribben, pijn, lijden, verlies van levensvreugde, mentale pijn en misvorming” opleverde.

Ondertussen beweert Paltrow dat mevrouw Sanderson haar tegen het lijf liep.

Neuro-radioloog Dr. Windell Kippy getuigde woensdag dat de botsing haar een “plotselinge” scherpe achteruitgang in kwaliteit van leven veroorzaakte – ze was niet in staat om van haar tijdverdrijf te genieten.

“Terry was een goed functionerende, actieve persoon… ontmoetingsgroepen, wijnproeven, skiën, vrijwilligerswerk,” zei ze.

“Na het ongeluk werd hij plotseling slechter en stopte hij met veel van de activiteiten die hij wilde doen.”

De heer Sanderson eist $ 300.000 van Paltrow, terwijl hij $ 1 schadevergoeding en juridische kosten eist.

1679584981

Bekijk hier live: Gwyneth Paltrow’s proces tegen ski-botsing gaat door in Utah

LIVE: Gwyneth Paltrow’s proces tegen ski-ongelukken gaat door in Utah

Andrea Blanco23 maart 2023 15:23

1679584408

Dag drie van de ski-crashtest van Gwyneth Paltrow begint

(CourtTV)

Andrea Blanco23 maart 2023 15:13

1679582397

Terry Sanderson hoorde voor de aanrijding ‘uitzinnig geschreeuw’

De heer Sanderson beschuldigde mevrouw Paltrow ervan “uit de hand te lopen” op de openingshelling van de Bandana Run op Flagstaff Hill. Dat meldt Court TV.

Hij zegt dat hij bewusteloos was omdat ze hem zo hard sloeg. Op een persconferentie in 2019 zei hij minuten voor de aanrijding: “Ik hoorde een manische schreeuw alsof het King Kong was in de jungle of zoiets.”

Terry Sanderson tijdens een persconferentie in 2019

Hij zei destijds dat hij dacht dat de snelheid waarmee mevrouw Paltrow naar verluidt op hem afkwam, de ernst van haar verwondingen zou kunnen verklaren. “Een kleine jammerlijke kogel kan een groot gat maken”, zei hij Salt Lake-tribune.

Tijdens een persconferentie die de zaak aankondigde, zei de heer Sanderson dat hij verschillende grote “vertraagde” borden zag op weg naar beneden van de Bandana Run, dus hij vertraagde maar hield gelijke tred met de stroom van andere skiërs die de helling afkwamen.

In 2019 “gebeurde het vrijwel onmiddellijk”, zei hij. “Ik kreeg een klap op mijn rug. … Het voelde alsof het me vooruit dreef.

Hij zei dat hij zich herinnerde dat hij zichzelf niet kon beheersen toen hij naar beneden ging.

“En dan herinner ik me op dat moment – uit,” zei hij.

Andrea Blanco23 maart 2023 14:39

1679580014

ICYMI: Gepensioneerde optometrist zegt dat hij niet meer kan genieten van de wijnsmaak

Een gepensioneerde optometrist die acteur Gwyneth Paltrow voor de rechter bracht bij een ski-ongeluk, heeft gezegd dat hij geen alcohol meer kan proeven vanwege verwondingen opgelopen bij de crash.

Neuro-radiologie-expert Dr. Windell Kippy getuigde woensdag dat de botsing ervoor zorgde dat Terry Sanderson “plotseling” een ernstige achteruitgang van de kwaliteit van leven onderging, waardoor hij niet meer van zijn tijdverdrijf kon genieten.

“Terry was een goed functionerende, actieve persoon… ontmoetingsgroepen, wijnproeven, skiën, vrijwilligerswerk,” zei ze.

“Na het ongeluk werd hij plotseling slechter en stopte hij met veel van de activiteiten die hij wilde doen.”

Rachel Scherp23 maart 2023 14:00

1679578214

De dochters van Terry Sanderson zullen vandaag getuigen

De twee dochters van een gepensioneerde optometrist die Gwyneth Paltrow aanklaagt, zullen naar verwachting donderdag getuigen over de blijvende gevolgen van hun vader en Paltrow’s ski-confrontatie in 2016.

Advocaten hebben Polly Grassum en Shay Herath naar de tribune geroepen en zullen naar verwachting hen ondervragen over de gebroken ribben en blijvende hersenbeschadiging die haar vader, Terry Sanderson, opliep nadat hij en Paltrow zeven jaar geleden neerstortten in een van de hoogste skigebieden van Noord-Amerika.

Neuroloog Richard Boehme en Paltrow kunnen donderdag of vrijdag ook worden opgeroepen om te getuigen.

Rachel Scherp23 maart 2023 13:30

1679576400

Experts van de heer Sanderson zeggen dat de ski-botsing in 2016 de huidige symptomen heeft veroorzaakt

Wendell Gibby en Sam Goldstein – een radioloog en neuropsycholoog – getuigden woensdag.

Dr. Gibby en Dr. Goldstein waren eerder verschenen als getuige-deskundigen voor Sanderson, die zei dat hij gebroken ribben en hersenbeschadiging had opgelopen door het ongeval. Tot nu toe hebben aanklagers gedebatteerd over de vraag of de medische problemen van Sanderson voortkwamen uit het ongeluk of een bijproduct waren van veroudering.

“Op een tijdlijn, kijkend naar alle gegevens en het evalueren van meneer Sanderson, was dit specifieke ongeval een gebeurtenis die ernstig leidde tot de symptomen waarmee hij zich presenteerde,” zei Dr. Goldstein. “Ski-ongeluk.”

Beide partijen geven de ander de schuld van de aanrijding en zeggen dat ze van achteren zijn geraakt, waarbij ze zich baseren op een weinig bekende wet in Utah die zegt dat iedereen die bergafwaarts gaat tijdens het skiën en snowboarden, voorrang heeft.

De advocaten van Paltrow vroegen rechter Kent Holmberg om speciale beperkingen op te leggen tijdens het proces van de acteur die wellnessmagnaat werd, terwijl ze een blauw notitieboekje gebruikte om haar gezicht aan het zicht te onttrekken bij het betreden en verlaten van de rechtszaal.

Andrea Blanco23 maart 2023 13:00

1679572800

BEKIJK: De advocaten van Gwyneth Paltrow markeren schending van gerechtelijke bevelen

De advocaat van Gwyneth Paltrow diende een klacht in nadat de acteur in de rechtbank was gefotografeerd

Andrea Blanco23 maart 2023 12:00

1679569200

Gwyneth Paltrow getuigt met haar kinderen en Brad Falchuk tijdens de rechtszaak tegen ski-ongelukken in Utah

Gwyneth Paltrow is voor een Amerikaanse rechtbank verschenen voor haar vermeende botsing met skiër Terry Sanderson, de Oscar-winnende actrice, in het resort Deer Valley in Utah in 2016.

Advocaten van Paltrow en de heer Sanderson, die haar vervolgt, hebben dinsdag hun openingsverklaringen afgelegd in de rechtbank.

De advocaten van de heer Sanderson zijn van plan Paltrow vrijdag naar de tribune te roepen om te getuigen, maar mogelijk eerder in de week, afhankelijk van de beschikbaarheid van andere getuigen, meldde de Associated Press.

Paltrow’s echtgenoot Brad Balchuk en haar twee kinderen, Apple, 18, en Moses, 16, zullen naar verwachting ook getuigen.

De advocaat van de acteur, Stephen Owens, legde uit dat leden van de familie van Paltrow deel uitmaakten van haar skigroep toen het incident plaatsvond op 26 februari 2016.

“Zij, Brad, haar man, van wie je nu gaat horen, haar dochter, Apple, van wie je gaat horen, Moses, van wie je gaat horen”, zei ze tegen Mensen tijdschrift.

Andrea Blanco23 maart 2023 11:00

1679565600

Wie is Terry Sanderson?

Op 26 februari 2016, op de hellingen van Flagstaff Mountain, onderdeel van het Deer Valley Resort nabij Park City, Utah, volgden Paltrow en de gepensioneerde optometrist Dr. Terry Sanderson een beginnerscursus die bekend staat als de Bandana Run.

De heer Sanderson, 76, diende in januari 2019 een schadevergoeding in en eiste $ 300.000 schadevergoeding voor zijn verwondingen, wat Paltrow ertoe bracht een tegenzaak aan te spannen waarin ze een symbolische $ 1 en haar juridische kosten vraagt ​​als ze wint.

De onafhankelijkeJoe Somerland heeft een verhaal:

Andrea Blanco23 maart 2023 10:00

1679562000

Waarom werd Gwyneth Paltrow aangeklaagd wegens ski-ongeluk?

Gwyneth Paltrow zou ‘op hol geslagen’ zijn nadat hij een collega-skiër had ‘geslagen’

Andrea Blanco23 maart 2023 09:00

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *