Grizzlies’ Dillon Brooks zal niet worden geschorst voor het raken van Lakers’ LeBron James in de lies in Game 3, zeggen rapporten

Goede foto’s

Dillon Brooks zal niet worden gestraft door de competitie voor zijn acties tijdens het verlies van de Memphis Grizzlies met 111-101 tegen de Los Angeles Lakers in Game 3 van hun eerste ronde. Volgens Adrian Wojnarowski. Brooks weigerde zaterdag na de wedstrijd met de media te praten.

Slechts 17 seconden in de tweede helft van Game 3 werd Brooks uit het veld gestuurd omdat hij LeBron James in de lies had geraakt. James kronkelde op de grond van duidelijke pijn en de scheidsrechters gingen terug spelen om te bepalen of verdere actie nodig was. Ze belden snel Brooks voor een flagrante 2-fout, waardoor hij uit het spel werd gezet.

Bekijk het toneelstuk:

Het is het laatste incident dit ‘postseason’ waarbij een speler in het gebied is aangevallen. In Game 3 van de serie tussen de Philadelphia 76ers en de Brooklyn Nets werd James Harden uit het veld gestuurd omdat hij Royce O’Neal in de lies had geslagen laat in het derde kwart van de overwinning in Philadelphia. Eerder in de wedstrijd kreeg Joel Embiid een flagrante overtreding omdat hij Nick Claxton in de lies schopte, maar hij werd niet uit het veld gestuurd. Het is niet de eerste keer dat James op dat gebied wordt geraakt in de play-offs. In 2016 werd Draymond Green berucht geschorst voor Game 5. NBA Finale na te zijn beoordeeld als een flagrante overtreding voor het raken van James in de lies in Game 4.

Green’s recente schorsing voor Game 3 tussen de Golden State Warriors en Sacramento Kings kan hier ook leerzaam zijn. De NBA Een deel van de beslissing om Green te schorsen was gebaseerd op zijn geschiedenis van het plegen van soortgelijke misdaden in het verleden, merkte hij op in zijn schorsing. Brooks heeft een vergelijkbare geschiedenis. Hij werd uit het veld gestuurd voor Game 2 van de series van vorig seizoen tussen de Grizzlies en Warriors vanwege een vervelende treffer op Gary Payton II, waarna hij geschorst werd voor Game 3 van die series. Hij werd in maart voor één wedstrijd geschorst vanwege zijn 16e technische fout van het seizoen. Hij Verbannen Voor het raken van Donovan Mitchell in de lies in een wedstrijd tegen de Cleveland Cavaliers eerder dit jaar.

Brooks en James hadden een verhitte streak in de pers. Brooks zei voordat het ‘postseason’ begon dat hij het in de eerste ronde wilde opnemen tegen James Dus hij kan “Sla hem meteen uit.” Na Game 2 steunde Brooks zijn onzin over James Door te zeggen “Het kan me niet schelen, hij is oud.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *