Met grenzeloze blijdschap geven wij kennis:

Grenzen zijn Mensenwerk vanaf vandaag worldwide te koop

Het had veel voeten in Europese en Thaise aarde, maar vanaf vandaag is zover. Grenzen zijn Mensenwerk, ons boek met gepeperde en sprankelende reisverhalen is overal verkrijgbaar en/of bestelbaar. Van de lage polderlanden tot de Thaise hot spots, van Kremlin tot Kiribati, van Washington tot Windhoek en van Paramaribo tot Pyongyang*.

Even het geheugen opfrissen: in mei kondigden we ons boekproject aan. Eind juni publiceerden we de inhoudsopgave met de namen van de schrijvers. Omdat eigen roem stinkt gaan we het niet hebben over kandidaten voor de Nobelpreis der Literatuurt of de JC Hoofdplak. Wel garanderen we dat lezen van hun verhalen je zal meeslepen naar ongedachte werelden. Zelfs op je vakantieadres.

Redactie, Grenzen zijn Mensenwerk, Poster
Auteur Alphonse Wijnants overhandigt het eerste exemplaar voor de publieke verkoop aan Ed Worms, met  Katelijne Kevelaers eigenaar van boekhandel Grim in Hasselt

Achter de schermen was intussen een heuse race gaande wie waar het boekje het eerst op een voor het publiek toegankelijke plaats te koop zou aanbieden. Deze keiharde hindernisloop is vanzelfsprekend gewonnen door een Belgisch sportmens: Alphonse Wijnants. Grenzen zijn Mensenwerk is dankzij zijn inspanning al te koop in Hasselt, België en wel bij boekhandel ….

Meer over deze wedren en de nummers twee en drie later vandaag op onze Facebookpagina En kom je ergens ter wereld een plaatselijke variant van deze poster tegen: ga naar binnen, trek de portemonnee en koop!

Redactie, Grenzen zijn Mensenwerk, Poster
Poster bij boekhandel Van Kemenade en Hollaers Breda

 

Grenzen zijn mensenwerk is opgedragen aan onze overleden auteurs Femmy Fijten en Robert von Hirschhorn. Van beiden is in de bundel een verhaal gepubliceerd.

Grenzen zijn Mensenwerk telt 192 pagina’s.

 

Bestellen bij Amazon

Grenzen zijn Mensenwerk is er als papieren en digitaal boek. Beide kunnen rechtstreeks worden besteld bij producent Amazon.  Prijs boek $11,15 excl. verzendkosten. Link https://www.amazon.com/Grenzen-Zijn-Mensenwerk-gepeperde-reisverhalen/dp/1545494096/ref=sr_1_1?s=books&ie=UTF8&qid=1502552112&sr=1-1&keywords=grenzen+zijn+mensenwerk. Indien moeite met de link naar www.amazon.com en Grenzen zijn Mensenwerk in het zoekveld intikken.

Prijs E-boek €7,56. Link https://www.amazon.nl/GRENZEN-ZIJN-MENSENWERK-Gepeperde-reisverhalen-ebook/dp/B074L376B5 Of naar www.amazon.nl en naam boek in zoekveld intikken.

Let op verschillende Amazon-sites: boek bij amazon.com, digitaal boek bij amazon.nl. 

De dollarprijs bij Amazon.com komt neer op ongeveer €10,- Indien je meerdere exemplaren koopt (ondergrens ¢25) zijn er geen verzendkosten.

Bestellen bij Trefpunt Thailand

Het papieren boek kan ook via ons worden besteld. Dit is aan te raden bij bestellingen van 1 exemplaar. Door bezuiniging op de verzendkosten komt de prijs in NL/België ongeveer €4 en in Thailand rond de €7 lager uit.

Bestellen in NL/België:

  1. maak €13,50 over naar bankrekening NL20 SNSB 0945 1061 06 t.n.v. Vereniging Vrienden van Trefpunt Thailand.
  2. stuur email naar info@thailandtref.com met vermelding naam/postadres en betaald plus aantal exemplaren.
  3. zodra wij van de bank bevestiging van betaling hebben ontvangen wordt naar het opgegeven adres verzonden.

Bestellen in Thailand:

  1. Maak tb 450 over naar bankrekening  0093858867, Kasikornbank Sattahip-branche tnv Johannes Adrianus Geleijnse
  2. Stuur email naar info@thailandtref.com met vermelding naam/postadres en betaald plus aantal exemplaren.
  3. Zodra van de bank. bevestiging van betaling binnen is wordt naar het opgegeven adres verzonden.

 

 

*onze speciale koerier is via  supergeheime Trump-route in Noord-Korea aangekomen voor uitreiking van 3,5 miljoen exemplaren in Pyongyang. Klein probleem: alle boekbestellers gaven zonder vermelding van adres naam ♥Kim op.

 

 

 

Over Redactie 797 Artikelen
De auteursnaam van de redactie van Trefpunt Azië. Wij publiceren onder deze naam berichten van de redactie en bijdragen die niet onder naam van de bron kunnen worden geplaatst.