‘GMA3’ presentatoren Amy Robach en DJ Holmes verlaten ABC na gerapporteerde romance


New York
CNN

DJ Holmes en Amy Robach, presentatoren van het derde uur van ABC’s belangrijkste ochtendshow ‘Good Morning America’, verlaten ABC News, kondigde netwerkvoorzitter Kim Godwin vrijdagavond aan in een memo aan medewerkers.

“Ik weet dat dit voor velen van ons een afleiding is geweest, maar vergeet niet al het geweldige werk dat ABC News tot het nummer 1 nieuwsnetwerk in Amerika heeft gemaakt, en dat komt allemaal door jou”, schreef Godwin in de memo. “Ik wil je nogmaals bedanken voor je geduld en professionaliteit in deze tijd”, aldus CNN.

Een beslissing over wie mede-gastheer zal zijn van ABC’s “GMA3” en “20/20” – die Robach mede-gastheer is – zal later komen, zei Godwin.

“Na vele vruchtbare gesprekken met Amy Robach en TJ Holmes over verschillende opties, waren we het er allemaal over eens dat het voor iedereen het beste zou zijn om verder te gaan bij ABC News”, zei een woordvoerder van ABC vrijdagavond in een verklaring. “We erkennen hun talent en toewijding door de jaren heen en bedanken hen voor hun bijdragen.”

Het netwerk is deze week in gesprek met de “GMA3” -ankers over de exit, en de gesprekken zijn in de laatste fase gevorderd, zei een persoon die bekend is met de zaak. Vrijdagmiddag zou een definitieve deal kunnen worden bereikt.

“Er is aan alle kanten veel frustratie die beter had kunnen worden aangepakt”, zei de persoon.

Nadat de Daily Mail vorige maand meldde dat Holmes en Robach een relatie hadden, gingen ze allemaal uit.

In een memo dat destijds aan netwerkmedewerkers werd gestuurd, kondigde ABC News-president Kim Godwin aan dat de ankers uit de lucht zouden blijven in afwachting van de uitkomst van een interne beoordeling.

READ  De politie van Minneapolis wordt geconfronteerd met een instemmingsbesluit. Werken ze?

Godwin noemde de zaak een “interne en externe afleiding” en vroeg werknemers om niet te “roddelen” over de zaak terwijl ze aan het werk waren.

Hoewel het paar niet op “GMA3” is uitgezonden, hebben ze een wisselende cast van gastheren voor Roebuck en Holmes gevuld.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *