Gedicht op woensdag: Zijderoute


De zijderoute

Jouw huid, zijde.
De route, in elke richting een verrukking.

Liedje voor Latt

“Like this?”
vraagt ze
en ze streelt me
met haar ogen.

“Too spicy?”
vraagt ze
en ze streelt me
met haar ogen.

“Want more?”
vraagt ze
en ze streelt me
met haar ogen.

“Me for dessert?”
vraagt ze.
En ze streelt me
en ze streelt me.


Rob van Vlierden
Over Rob van Vlierden 26 Artikelen
Rob van Vlierden (1956) is gepensioneerd maatschappelijk werker. Zijn laatste job was in de bijzondere jeugdzorg. Van 2009 tot 2011 was hij dorpsdichter van Overpelt (nu is deze gemeente gefusioneerd met Neerpelt en herdoopt tot Pelt). Naast lezen, wandelen en joggen is reizen zijn grootste hobby, waarbij hij ervaren heeft, dat vooral het Aziatisch continent hem aantrekt. Hij trok herhaaldelijk rond in India, Indonesië, de Filipijnen, Laos en Cambodja. In Thailand bleef hij uiteindelijk vanwege de liefde plakken. Nu verdeelt hij zijn tijd tussen dat land en België waar hij twee zonen en vier kleinkinderen heeft en vrienden waar hij graag mee op stap gaat. (‘Die hobby was ik nog vergeten te vermelden.’)

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*