Fotoreportage: Het is stil op straat in Chiang Mai


Ondanks dat er in Chiang Mai nog geen officiële lockdown is afgekondigd is het akelig stil op straat. Onderstaande foto’s werden gemaakt op 10 januari om 8 uur ’s avonds in het centrum van Chiang Mai, en gedeeld op Facebook. In reacties onder de foto’s zegt men dat het zelfs stiller is dan in april en mei afgelopen jaar, tijdens de eerste lock-down. In andere jaren is het rond deze tijd van het jaar  hoogseizoen en verblijven er vele duizenden toeristen in de stad. Chiang Mai is geen uitzondering, ook in andere toeristische trekpleisters als Phuket, Koh Samui en Pattaya is er vrijwel niemand.

Fotoreportage: Het is stil op straat in Chiang Mai

Ook op Trefpunt Azie: Chiang Mai. Levend onder de economische mokerslag van het virus


Beste lezer

Trefpunt Azië is een reclamevrije site geheel gemaakt door vrijwilligers. Al onze berichten zijn voor iedereen te lezen. Maar het in stand houden van een website als Trefpunt Azië kost geld; er zijn kosten voor software om de site te maken en de huur van serverruimte zodat hij te zien is. Die kosten worden gedragen door leden van de redactie en die kunnen daarbij wel wat hulp gebruiken. Als u wilt helpen met een (kleine) bijdrage klik dan op de rode knop rechtsonderdaan op de pagina en doneer, dat kan al vanaf 3 euro. Wilt u op een andere manier helpen? Mail dan even met de redactie: post@trefpuntazie.com

Dankzij uw bijdrage kan Trefpunt Azië elke dag nieuws en achtergronden uit uw favoriete werelddeel blijven brengen.

 

Redactie
Over Redactie 787 Artikelen
De auteursnaam van de redactie van Trefpunt Azië. Wij publiceren onder deze naam berichten van de redactie en bijdragen die niet onder naam van de bron kunnen worden geplaatst.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*