Fotografie van klasse: Vayu69 (Thailand)

Vayu69 bekent kleur!

 

Zoals ik u reeds toevertrouwde houdt mijn zoektocht naar talent, mijn queeste, nooit op. Genieten van mooie foto’s is een verslaving geworden, je wil meer altijd maar meer. Bovendien wil ik deze “ontdekkingen” heel graag delen met jullie. Dat is veel leuker dan een solootje.

In deze aflevering stel ik Vayu69 voor, een Thaise amateurfotograaf die hoogstwaarschijnlijk in 1969 het leven zag. Ik gis maar wat want ik heb geen verdere gegevens over hem. Hoeft eigenlijk ook niet want zijn foto’s verraden een stukje persoonlijkheid.

Vayu is een fervent kleurenliefhebber en, in tegenstelling met de eerdere reportage van Arouad, gebruikt hij ze ongeremd en overvloedig. Dat “bijkleuren” werkt voor mij allesbehalve storend, integendeel. Ben erg benieuwd wat jullie ervan vinden. Klik op afzonderlijke foto’s om een vergroting op het scherm te krijgen.

Roger Stassen

 

Roger Stassen, Vayu69, Fotograaf, Kleurenwonder

Vayu69, een kleurrijk fotograaf

 

 

De galerij

 

 

 

 

 

 

©Vayu69

 

Meer werk van deze fotograaf is hier te zien: https://www.instagram.com/vayu69/

 

 

Redactie
Over Redactie 577 Artikelen
De auteursnaam van de redactie van Trefpunt Azië. Wij publiceren onder deze naam berichten van de redactie en bijdragen die niet onder naam van de bron kunnen worden geplaatst.

3 Comments

  1. Dat met die lantaarnpalen, of wat is het, is adembenemend speciaal.
    Je moet het maar in het oog krijgen…
    Dank voor je opzoekwerk.

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.