Fotografie van klasse. Sulabh Lamba uit India


De fotograaf noemt zich ‘photo artist’ Sulabh Lamba is de naam.  Meer uit zijn instagram-bio: Moment creator – Creating stories – Student, B.sc (H) ZoologyDelhi University.

Laat nu creativiteit datgene zijn waar we naar op zoek zijn in deze serie. En ja, het blijkt al snel dat Sulabh zich niet begeeft op platgetreden paden. Hij is niet de man die tevreden is met enkel mooie plaatjes. Hij is een creator. Wij gaan hem zeker in de gaten houden want hetgeen we hier kunnen tonen is veelbelovend.

Sulabh houdt van zijn land zover is duidelijk. India en Indiase symboliek spelen een hoofdrol. Neem nou de pauw. In India wordt deze vogel gezien als symbool van schoonheid, waardigheid en waakzaamheid. Zijn staart vol ogen overziet een zeer wijde omgeving. Hij verdrijft de boze krachten.

U vindt meer werk van deze fotograaf via de volgende link:

https://www.instagram.com/sulabhlamba6/

Roger Stassen

 

De galerij

 

 

 

 

 

 

 


Redactie
Over Redactie 633 Artikelen
De auteursnaam van de redactie van Trefpunt Azië. Wij publiceren onder deze naam berichten van de redactie en bijdragen die niet onder naam van de bron kunnen worden geplaatst.

3 Comments

 1. Klopt idd, op zijn manier heel creatief zonder dikdoenerij.
  Die man met zijn stok is nochtans ook sterk, de manier waarmee hij de helft van het beeld met vaag groen geboomte vult. Wat een contrast.
  Mooi, Roger.

 2. Roger, de foto’s zijn wederom mooi, echter ik kon die alleen bekijken op Instagram,
  op deze site verschijnen ze niet, maar wellicht komt dat door het internet in Thailand.

  Groeten uit Chiang Mai,

  Berthy

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.