Fotografie van klasse. David Moreno (Barcelona) over India

U weet het ongetwijfeld, ik heb de ambitie om u het continent Azië voor te stellen aan de hand van series foto’s van getalenteerde fotografen. Intussen zijn er meer dan tien toppers de revue gepasseerd. Een rist landen zijn aan de orde geweest doch één gigantisch land met 1,34 miljard inwoners misten we nog, India. Bijgevolg gaf ik mezelf de opdracht om dit hiaat op te vullen en op speurtocht te gaan op het wereldwijde net.

India is de som van een veelvoud aan etnische diversiteit. Van de relatief bleke Noorderlingen tot de donkerhuidige Zuiderlingen. India is dus niet voor niets het gedroomde land van de portretfotograaf. Ik stuitte al vrij snel op een kanjer. Het is de in Barcelona wonende David Moreno. David is de eerste Europese toerist in het rijtje. Aanvankelijk was het mijn bedoeling om enkel Aziatische fotografen een forum te geven maar waarom zou ik dit volhouden? Goede kwaliteitsvolle foto’s willen we zien en dat is de enige echte norm, ja toch?

Hij geeft op Instagram bij elk plaatje extra uitleg in het Spaans. Aan een vertaling hiervan heb ik me niet gewaagd. Mocht u de taal van Cervantes beheersen dan houdt niets u tegen om een kijkje te nemen via onderstaande link.

Ik wens jullie zoals altijd veel kijkgenot!

 

Roger Stassen

 

Links naar het werk van David Moreno

www.fotografiacondavidmoreno.com

https://www.instagram.com/davidmorenophotography/

 

De galerij

klik op afbeeldingen om ze in een groter formaat te zien

 

 

 

 

 

Deze pagina delen

  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn
  • Delen op Google+
 

Lees ookgerelateerde berichten

Eén reactie

  1. Alweer raak geschoten, alweer prachtig, bedankt,

    Berthy Jenner

Reageer

E-mail (wordt niet gepubliceerd)