Mixed dubbel 19. Ladderzat.


Irene en Juliette komen thuis van een avondje dansen. Juliette is behoorlijk aangeschoten.

Femmy Feijten, Mixed Dubbel, Feuilleton, Cover

Juliette kon een beeld van mij schetsen dat voor mijzelf volkomen vreemd was. Op de club maakten we de grofste grappen over seks en ik herinnerde mij niet dat ik daar niet tegen kon. Volgens mij lachte ik met de rest mee. Viel het haar op dat ik wegliep toen ze op de tafel danste. Dan had ze gelijk. Haar gedrag vond ik ordinair, hoerig.
‘Houd je niet van seks?’ vervolgde ze.
‘Natuurlijk wel, ik slaap met Mark.’
‘Kan Mark er wat van?’ vroeg ze.
‘Mark en ik hebben, zoals dat heet, een bevredigende seksuele relatie,’ antwoordde ik haar geërgerd.
‘Pfff… dat klinkt niet erg romantisch of opwindend, jij bent niet het type dat zich mee laat slepen op de golven van de lust, of wel soms?’
Ze kon mij wat en ik haalde mijn schouders op. Het ging haar geen pest aan.
Een ijskoningin hadden de jongens van de bank mij genoemd, maar later was ik ontdooid. Mark had het in eerste instantie voorzichtig gedaan en het bleek prima te lukken.
Juliette nam een slok van haar wijn. Net als ik, was ze in gedachten. Ze zat te broeden op haar volgende vraag, gokte ik.
‘En als Mark niet thuis is? Masturbeer jij vaak?’
Ondertussen was ik gewend aan dit soort impertinente vragen. Ook wist ik dat ze niet beantwoorden op den duur niet zou lukken, dus ik gaf er antwoord op.
‘Nee,’ zeg ik korzelig, maar naar waarheid, ‘dat doe ik niet.’
‘Nou, je hoeft niet zo geïrriteerd te doen. Andere vrouwen hebben daar behoefte aan.’
‘Jij zeker?’ Ik kon mijzelf voor mijn kop slaan, ik wilde niet weten wat Juliette met zichzelf uitspookte, verdomme.
‘Er is niets heerlijkers. Het lekkerst vind ik het met de douche. Heb je dat eens geprobeerd? O, nee…… jij natuurlijk niet. De straal hard erop. Het lijkt of je zwelt en zwelt tot er een enorme explosie volgt.’
Met grote pupillen keek ze mij aan, haar hals blozend en haar lippen vochtig. Ondertussen was ze ladderzat, terwijl ik ontnuchterd raakte door haar verhalen.
‘Weet je, Koen, mijn eerste man heeft mij zo gevonden in het bad. Met de handdouche tussen mijn benen. Stuiptrekkend lag ik daar klaar te komen, heerlijk, ….. Stond hij naar mij te kijken, met zo’n stijve in zijn broek.’ Haar handen hield ze op een onmogelijk formaat erectie uit elkaar en ze lachte schaterend. Er gutste wat wijn uit het glas dat ze in haar hand had.
‘Hij trok mij uit bad. Druipend op de natte vloer. ‘Lig je daar godverdomme jezelf te bevlekken.. slet.. slet,’ schreeuwde hij. Hij smeet mij op bed en trok zijn pik uit zijn broek en verkrachtte mij. ‘Ik wist dat je van seks hield,’ riep hij. Haar mond is half open, roze en vochtig, haar ogen lijken zwarter dan ooit. Naar adem happend hoor ik haar aan. Haar verhalen…
‘Verkrachtte hij je?’
‘Hij wilde altijd met mij naar bed. Ik nooit, nooit, nooit, nooit met hem.’
‘Nooit?’
‘Nooit. Je klinkt als mijn moeder. Ik ben naar haar toegegaan en ik heb gezegd dat hij mij verkrachtte. Mijn moeder zei toen: ‘Ik heb ook niet altijd zin, maar je mag je man niet weigeren Juliette. Mannen hebben er meer behoefte aan dan vrouwen.’’ Ze doet haar moeder na met een lijzig stemmetje. ‘Mijn ouders wilden dat we bij elkaar bleven.’
Mijn handen waren ijskoud geworden en er gingen rillingen langs mijn rug. Mijn kaken waren op elkaar geklemd? Waarom kreeg ik geen adem? Ik hield al mijn spieren vast. Los, rustig ik sloot mijn ogen en probeerde een gonzend geluid in mijn hersenen te creëren zodat ik haar niet meer zou zien, niet meer zou horen.
Ze trok aan mijn arm, ‘Dit doet je wat, hè, dit verhaal?’ Ik moest wel kijken. Het was om mij te jennen, het kon niet waar zijn.
‘Mijn man hield mij achter slot en grendel. Toen begon hij mij te verkrachten en nog vonden ze het thuis geen probleem. Daarom ben ik weggelopen.’
‘O, wat erg…,’ wist ik eruit te persen. Ik was draaierig, misschien van de drank, bijna misselijk. Of kwam het door haar verhaal?
‘Mij kan het niet meer schelen. Het is geschiedenis. Alle mannen van de wereld mogen wat mij betreft de lucht invliegen,’ ze lachte.
‘Maar het lijkt of je mannen prettig gezelschap vindt.’
‘Alleen als ze naar mijn pijpen dansen,’ Juliette hinnikte van de pret.
‘Je doet het toch vaak met een man.’
‘Dan dansen ze beter,’ze schaterde het uit. Ineens was ze stil en boog zich in mijn richting. Fluisterend vervolgde ze: ‘Weet je wat ik laatst droomde Irene… Dat jij mij in bad had gedaan, mij waste, dat je mijn handen vastbond aan de kranen. Daarna pakte je de handdouche en je sproeide mij nat, overal, ook tussen mijn benen. Ik kwam bijna…… ..
‘Genoeg, ik ga naar boven. Je hebt te veel gedronken. Ik ook en ik moet op tijd op. Zo veel doen.’
In bed dacht ik na over wat ze heeft gezegd. Ze benauwde mij.

 

 


Beste lezer

Trefpunt Azië is een reclamevrije site geheel gemaakt door vrijwilligers. Al onze berichten zijn voor iedereen te lezen. Maar het in stand houden van een website als Trefpunt Azië kost geld; er zijn kosten voor software om de site te maken en de huur van serverruimte zodat hij te zien is. Die kosten worden gedragen door leden van de redactie en die kunnen daarbij wel wat hulp gebruiken. Als u wilt helpen met een (kleine) bijdrage klik dan op de rode knop rechtsonderdaan op de pagina en doneer, dat kan al vanaf 3 euro. Wilt u op een andere manier helpen? Mail dan even met de redactie: post@trefpuntazie.com

Dankzij uw bijdrage kan Trefpunt Azië elke dag nieuws en achtergronden uit uw favoriete werelddeel blijven brengen.

 

Femmy Fijten
Over Femmy Fijten 122 Artikelen
Femmy (Lagerwaard) Fijten (Schiedam 1953, †Arnhem 20-07-2017, groeide op in Den Haag en studeerde biologie in Leiden. In 2010 heeft ze van het levensverhaal van haar oom een roman gemaakt. Dat is Terug naar Bandung geworden. Ze heeft daarvoor een reis naar Indonesië gemaakt en heeft zich verdiept in de geschiedenis. De Arnhemse uitgeverij Nieuwe Druk heeft het boek in 2013 gepubliceerd. Haar tweede roman is een logisch vervolg op haar eerste: Vaarwel Soerabaja is uitgekomen in oktober 2015. Het verhaal speelt zich weer in Nederlands-Indië af. Femmy voltooide haar derde en laatste roman, In het spoor van Birma, kort voor haar overlijden. Dit zeer persoonlijke boek verscheen september 2017 eveneens bij Nieuwe Druk. Daarnaast schreef Fijten korte verhalen. In maart 2013 is de Verhalenbundel Niets is wat het lijkt uitgekomen bij Fenisko, waarvoor een van haar korte verhalen is geselecteerd, nl Maxima cum laude. In december 2013 is de verhalenbundel Lezen en laven uitgekomen, een selectie van Ton van Eck en Femmy Fijten, weer bij Nieuwe Druk met daarin haar verhaal Ocean Spirit. Bij dezelfde uitgeverij eveneens door Van Eck en Fijten geselecteerd, de verhalenbundel 'Arnhem met een scheve blik', met twee verhalen van Femmy. Wrange vruchten I en II.