Ferrari, Apple, KB Home en meer

Borden worden geplaatst voor huizen in aanbouw bij de KB Home Housing Development op 12 januari 2022 in Novato, Californië.

Justin Sullivan | Goede foto’s

Bekijk de bedrijven die de grootste stappen zetten in premarket-handel:

Ferrari – De aandelen van de fabrikant van luxe auto’s stegen minder dan 1% nadat Morgan Stanley-analist Adam Jonas Tesla had geüpgraded. In een bericht aan klanten noemde Jonas de achterstand en prijsstelling van Ferrari als redenen om zijn koersdoel voor het aandeel met meer dan 10% te verhogen.

Appel — De iPhone-maker verbeterde premarket met 2% nadat Goldman Sachs de dekking begon met een koopadvies, omdat hij zei dat Apple een grote boost zou kunnen krijgen van zijn serviceactiviteiten. Het koersdoel van de Wall Street Bank voor 12 maanden van $ 199 suggereert dat Apple vanaf hier meer dan 30% zou kunnen stijgen.

KP Thuis — De huizenbouwer daalde 1,4% nadat hij door JPMorgan twee keer was verlaagd van overwogen naar onderwogen. Het bedrijf haalde een dure waardering van het aandeel aan.

TR Horton – DR Horton, een andere huizenbouwer, daalde iets meer dan 1% nadat hij door JP Morgan was verlaagd van overwogen naar neutraal. Analisten zeiden dat de premiewaardering van het aandeel het bovengemiddelde fundamentele profiel weerspiegelt en dat het aandeel naar verwachting beter zal presteren dan zijn concurrenten.

Vir Biotechnologie — De biotech won 5% nadat JP Morgan het had opgewaardeerd van neutraal naar overwogen. De bank zei dat Vir op verschillende manieren pijplijnmogelijkheden op lange termijn heeft.

READ  Oorlog in Oekraïne: kinderen gedood bij nieuwe raketaanval op Kiev

Silvergate hoofdstad – De bank zette haar daling voort, met een daling van ongeveer 8% premarket. Vorige week waarschuwde Silvergate Capital voor haar vermogen om haar activiteiten voort te zetten en stelde het de indiening van haar jaarverslag uit.

– Yun Li en Jesse Pound van CNBC droegen bij aan rapportage.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *