Ether, Dogecoin Toonaangevende Crypto Market Bounce; Lido’s Stacked Ether kwam in de top tien

Ether voegde de afgelopen 24 uur meer dan 10% toe en handelde op een hoogste punt in 11 maanden boven $ 2.120 tijdens Aziatische handelsuren. De Shapella-update van donderdag luidt een belangrijke ontwikkeling in voor het Ethereum-netwerk, waardoor gebruikers naar believen tokens van het netwerk kunnen inzetten en verwijderen – waardoor de algehele zichtbaarheid van het netwerk wordt verbeterd.

Lido’s LTO en Rocket Pool’s RPL stegen tot 14%, waarbij de governance-tokens van liquiditeitsinzetprotocollen enorme winsten boekten. Beide protocollen vergrendelen miljarden dollars in Ether-staking om gebruikers op te leveren die zoveel Ether kunnen uitgeven als ze willen om beloningen te verdienen zonder de 32 Ether te hoeven betalen die nodig is om een ​​validator-node te runnen, waardoor de liquiditeit van de munten vergrendeld blijft door afgeleide tokens .

Lido’s partner Ether Tokens (STETH) klom in de top tien van cryptocurrencies met een marktkapitalisatie van $12 miljard, de hoeveelheid Ether die in het protocol is vastgelegd.

Valerie Tetu, hoofd strategie bij Lido Finance, vertelde CoinDesk dat de Shabella-upgrade zal leiden tot meer vertrouwen onder gebruikers.

“De terugbetaling die mogelijk is gemaakt door de Shanghai-update markeert een belangrijke mijlpaal in de ontwikkeling van de Ethereum-blockchain”, zei Tetu in een e-mail. “Terugbetalingen zullen belanghebbenden in staat stellen om met meer vertrouwen deel te nemen aan het beveiligen van het netwerk, terwijl de kapitaalefficiëntie van de tokens die zij besluiten toe te wijzen wordt verhoogd.”

“Voor het staking-ecosysteem zal de mogelijkheid voor gebruikers om hun tokens in te trekken een gezonde concurrentie tussen platforms en providers ondersteunen, en een breed scala aan staking-aanbiedingen en -structuren helpen gedijen”, voegde hij eraan toe.

READ  Aziatische aandeleninflatie, zorgen over groei; RBA raakt pauze

Ondertussen won dogecoin (DOGE) voor een tweede dag. Het kreeg veel ophef toen handelsdienst eToro zei dat het cryptohandel rechtstreeks van Twitter, de sociale media-gigant van Elon Musk, zou aanbieden, wat leidde tot speculaties dat Doge uiteindelijk werd geaccepteerd voor betalingen op het platform.

Musk is een uitgesproken DoCoin-supporter en heeft in het verleden meerdere keren zijn steun uitgesproken voor de ontwikkeling van het DoCoin-netwerk.

Sommige marktwatchers verwachten dat de rally de komende weken zal aanhouden.

“Veel handelaren wachten om te beginnen met het opbouwen van longposities totdat de upgrade voorbij is, dus neutraal nieuws over de Amerikaanse inflatie en uitgestelde vraag heeft de ETH-prijzen vandaag opgedreven”, vertelde Ilya Volkov, mede-oprichter van het cryptodienstenplatform uHodler, aan CoinDesk. E-mail.

“ETH blijft sinds het begin van het jaar in hetzelfde opwaartse trendkanaal. Als de macro-economische situatie niet verslechtert, is het onwaarschijnlijk dat de huidige trend in de nabije toekomst zal veranderen, ondanks het feit dat de verkoopdruk de komende weken zal toenemen als gevolg van het openen van de liquiditeit”, voegde Volkov eraan toe.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *