Arnold de Vunzige Vampier (2)

De voyeur

Roger Stassen, Vunzige Vampier, Voyeur

‘Je krijgt de toestemming om zelf drie nieuwe entiteiten te creëren. Je mag ze zelf uitzoeken overdag om ’s nachts toe te slaan. Neem je tijd want ze worden je eerste en trouwste volgelingen. Wees kieskeurig, ga niet ondoordacht of impulsief te werk,’

Amalia’s woorden zinderden nog steeds na, ze galmden en echoden door zijn arme hoofd. Vooral de laatste zin over het feit dat hij kieskeurig moest zijn. Het zouden per slot van rekening zijn eerste en trouwste drie volgelingen worden. Verdorie ze had gelijk, dit was niet zomaar voor eventjes tot de dood of een eventuele scheiding, het was voor de verdomde eeuwigheid, forever, pour toujours, für immer, voor altijd.

Bijkomende moeilijkheid: op basis van welke kwaliteiten moest hij ze kiezen? Noem nou eens vijf kwaliteiten die een kandidaat-volgeling voor de eeuwigheid moet bezitten. Niet eenvoudig! En hij stond er bovendien helemaal alleen voor. Amalia, die was gaan vliegen en een headhuntersbureau inschakelen kwam ook al niet in aanmerking. Arnold moest lachen om zijn eigen grapje. Inschakelen kon hij tot nader order niemand, hij moest deze klus in zijn eentje klaren. Het uitzoeken en uiteindelijk kiezen van de kandidaten moest overdag gebeuren en, toegegeven, hier was zijn onzichtbaarheid een enorme troef.

Arnold nam het besluit om op zoek te gaan naar mooie kandidaten, dit was het enige criterium dat hij kon bedenken. Intellectuele capaciteiten hoefden ze als toekomstige willoze onderworpenen beslist niet te hebben. Jonge vrouwen met de juiste rondingen op de juiste plaatsen punt… ja en, heel belangrijk, zeker niet frigide! Stel je voor dat je zo iemand rekruteert die alle dagen van de toekomstige eeuwigheid migraine zal gaan faken.

Dat meisje op de bus! Zij voldeed perfect aan de normen maar hij had haar niet gevolgd en wist bijgevolg niet waar ze woonde. No problem, hij zou haar spoor met sprekend gemak opnieuw kunnen oppikken. Geen moment van de dag of nacht hoeven te slapen heeft zo zijn voordelen, tijd zat. Zij, dat meisje, was weliswaar erg geschrokken, dat zeker, maar Arnold had toch een tikkeltje opgewondenheid gevoeld tijdens zijn strelingen. Ze was… er niet helemaal vies van.

Roger Stassen, Vunzige Vampier, Voyeur

Of hij zijn vrouw Watcharee niet miste?

Nee hoor.

Dat oersaaie menselijk verleden, waarvan zijn vrouw ook deel uitmaakte, had hij dankzij zijn meesteres omgeruild voor al deze tot werkelijkheid geworden superleuke, supergeile fantasieën. Zoals nu bijvoorbeeld op de campus van deze universiteit uit het Noorden van Thailand. Hij was er binnengeglipt tussen een groep studentinnen. Ze kletsten en giechelden zonder ophouden. Hij observeerde hen, hoe ze mekaars blikken imiteerden en hoe ze zijdelings rukjes met hun hoofd maakten want die rondzwierende glanzend zwarte haren behoorden tot hun totale pakketje aan verleidingstechnieken. Die werden onophoudelijk verfijnd en geoptimaliseerd.

De korte rokjes leverden natuurlijk ook een bijdrage. Onweerstaanbaar waren ze! Gladde lange lichtbruine benen die reikten tot aan hun slipjes want daar had hij vooral naar liggen gluren. Het kon nu ongestraft dus waarom niet? Het werd een droom, een feest van bandeloos, ongebreideld voyeurisme. En in elke rokje zat weer een ander stel dijen, sommige iets te vlezig maar toch boeiend genoeg voor Arnolds begerige blikken. Andere iets te mager maar dat achterwerkje dat mocht er best wel wezen.

Roger Stassen, Vunzige Vampier, Voyeur

En dan had je de slipjes! Hij nam zijn tijd om er een uitgebreide studie van te maken. Geen enkele was hetzelfde. De dames hadden duidelijk elk hun individuele smaak. Enkele had hij langer in het vizier want de inhoud ervan liet zich raden,  zichtbaar geworden door de flinterdunne stof. Andere waren verhullender maar niet minder prikkelend. Hij bleef de hele les Economie in een soort kikkerperspectief naar dijen en venusheuvels staren maar raakte niemand aan. Hij voorvoelde dat het beste nog moest komen.

Op de terreinen van de universiteit stonden tientallen gebouwen. In oppervlakte moest het hele complex trouwens niet onderdoen voor een middelgroot dorp. Eén van de gebouwen trok Arnolds bijzondere aandacht, het overdekte zwembad. DE gedroomde plaats voor zijn observatie sessies. Het walhalla voor aan voyeurisme verslaafde geilaards als hij. In een vorig leven als mens was gluren in zwembad kleedhokjes zijn ultieme natte droom geweest.

Arnold liep achter twee uitzonderlijk mooie derrières naar binnen.

 

Roger Stassen
Over Roger Stassen 83 Artikelen
Roger Stassen werd in 1954 geboren te Genk, Belgisch Limburg. Als kind al een fantasierijke dromer en boekenwurm. Na een bijzonder gevarieerd beroepsleven als o.a. verpleger, sjouwer bij een verhuisfirma, matroos op de binnenvaart, fabrieksarbeider, stratenmaker, jeugdauteur en archiefbediende nu met pensioen, eindelijk! Want de heerlijke mogelijkheid hebbend voor langere periodes in Thailand te verblijven, het vaderland van zijn echtgenote Siriwan. Sinds 1993 met deze Noord-Thaise uit Chiang Kham gehuwd, lief, leed en de bankrekening delend. Heeft bij regelmaat onbedwingbare schrijfkriebels, is hondsdol (dol op honden), fotografeert bijzonder graag en interesseert zich voor tropische flora. Thailand is een gigantisch vat vol verhalen die enkel nog geschreven moeten worden. Wat al wel geschreven is kan ook worden gelezen op https://mijnazieblog.wordpress.com

1 Comment

  1. Ik sta erachter hoor, achter je nieuwe inspiratiebronnen!
    Een mens moet zichzelf constant vernieuwen.
    Citaat: ‘Hij bleef de hele les Economie in een soort kikkerperspectief naar dijen en venusheuvels staren.’
    Alleen al de uitdrukking ‘in een soort kikkerperspectief’ maakte me aan het lachen.
    Dat is de relativerende toon die de lichtheid van het bestaan aangeeft.

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.