Een passagier van Delta Air Lines opent de uitgangsdeur en activeert de noodschuif voor vertrek

nieuws

26 maart 2023 | 12:37 uur

Een passagier van Delta Airlines is zaterdag gearresteerd op een vlucht vanaf Los Angeles International Airport (LAX). Er wordt gezegd dat het wordt geopend Het vliegtuig heeft een nooduitgangsdeur en de noodschuif van het vliegtuig wordt voor het opstijgen geactiveerd.

Volgens de luchthavenpolitie van Los Angeles sprong om ongeveer 10.00 uur EST een onbekende passagier, gekleed in een gestreepte rode en marineblauwe trui met zwarte broek, voor het vliegtuig en vroeg het vliegtuig terwijl het wegreed van de gate. De assistent vroeg: “Wat moet ik nu doen?”

Passagiers Een stewardess vertelde FOX 11 dat de man de man dwong te gaan zitten, maar hij rende van de stewardess van Delta Air Lines naar de nooduitgangen van het vliegtuig, draaide de grendels om, opende de deur en gleed van de geparkeerde noodglijbaan.

De vlucht werd geëvacueerd en passagiers vertelden FOX 11 dat de man achterin een bagagewagen was gesprongen, waar bagagemedewerkers hem vasthielden totdat de LAX-politie ter plaatse was.

De politie was snel ter plaatse na het voortijdige vertrek van de mannen uit het vliegtuig en er werd contact opgenomen met de FBI.
Gillian Shelton/Twitter

“Hij wordt naar een plaatselijk ziekenhuis gebracht voor psychiatrisch onderzoek”, zei Sgt. zei Devin Feldman.

Los Angeles Airport Police en de FBI hebben aangifte gedaan van het incident.

“De luchthavenpolitie reageerde en hield de passagier vast voor verder onderzoek. Vanwege de omstandigheden werd de FBI op de hoogte gebracht”, zei de luchthavenpolitie van Los Angeles in een verklaring aan Fox News Digital.

READ  Alex Murdoch 'verwoest' door moorden, zegt zoon
De politie interviewde luchthavenmedewerkers tijdens het onderzoek naar het incident op LAX zaterdagochtend.
Gillian Shelton/Twitter

“Delta-vlucht 1714 van Los Angeles naar Seattle werd teruggestuurd naar de gate vanwege een onhandelbare passagier. Het vliegtuig was aan het taxiën om op te stijgen toen passagiers uitstapten en werd aanvankelijk vastgehouden door Delta-medewerkers voordat het werd gearresteerd door de lokale politie. Dat meldt Delta Air Lines in een verklaring aan Fox News Digital. “Klanten zijn opnieuw ondergebracht op een nieuwe vlucht en we verontschuldigen ons voor het ongemak en de vertraging in hun reisplannen.”

“Delta was geweldig. De stewardessen waren geweldig”, zei Gillian Shelton, die aan boord was. Ze vertelde FOX 11 dat het allemaal zo snel ging dat niemand tijd had om te reageren.

“Als je naar deze dingen op tv kijkt, zeg je altijd tegen jezelf: ik zou dit of dat hebben gedaan, maar eerlijk gezegd ging het zo snel dat er geen manier was om te reageren”, zei hij. “Het gebeurde niet toen we in de lucht waren, anders zou het een heel ander resultaat zijn geweest.”

Na het incident werden passagiers van de vlucht van Delta Airlines uit het vliegtuig gezet en op een andere vlucht gezet. De vlucht was onderweg van LAX naar Seattle, Washington en volgens FlightAware.com vertraagde het incident de vlucht met 3 uur.


Accepteer meer…
https://nypost.com/2023/03/26/delta-airline-passenger-opens-exit-door-activates-emergency-slide-before-takeoff/?utm_source=url_sitebuttons&utm_medium=site%20buttons&utm_campaign%20button=site

Kopieer de URL om te delen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *