Een maand na het ongeval in Oost-Palestina ontspoorde de trein in Ohio

Opmerking

Een trein in het zuiden van Norfolk ontspoorde zaterdag in het westen van Ohio, wat leidde tot een kort bevel tot onderdak en identificatie. Het was de tweede ontsporing van het bedrijf in de staat in ongeveer een maand tijd.

Volgens staats-, lokale en milieufunctionarissen lekten er geen gevaarlijke chemicaliën uit de trein. Ambtenaren van Clark County zeiden zondag dat 20 auto’s met gevaarlijke stoffen ontspoorden in Springfield, ongeveer 40 mijl ten westen van Columbus, rond 16.45 uur, en staats- en lokale functionarissen doorzochten het gebied.

Ze hebben het bevel tot onderdak vanaf 02.15 uur opgeheven, ongeveer 10 uur nadat het was uitgevaardigd aan bewoners binnen 300 meter van de crashlocatie. Meer dan 1.500 mensen in het district zaten binnen enkele uren na de ontsporing zonder elektriciteit.

De oorzaak van de ontsporing wordt nog onderzocht, zei Craig Barner, vertegenwoordiger van Norfolk South, zondagmiddag op een persconferentie. Geen bemanningsleden of burgers raakten gewond, zei Barner.

Twee tankwagens bevatten resthoeveelheden dieseluitlaatvloeistof en twee bevatten resthoeveelheden polyacrylamide-oplossing in water. De provincie noemde de materialen “gewone industriële producten die via het spoor worden vervoerd” en merkte op dat er geen beschermde waterbron in het gebied is, en zei “er is op dit moment geen risico voor openbare watersystemen of particuliere bronnen”.

De Ohio Environmental Protection Agency is van plan toezicht te houden op de schoonmaakzondag.

Regering Mike DeWine (R) gezegd In een Twitter-bericht riepen president Biden en minister van Transport Pete Buttigieg op tot federale hulp. Boetiek getweet Ontsporingen worden nauwlettend gevolgd

READ  Vijf planeten staan ​​in een rij aan de nachtelijke hemel. Hier leest u hoe u de parade kunt bekijken

Een trein in het zuiden van Norfolk ontspoorde op 3 februari en veroorzaakte een explosie in Oost-Palestina die zwarte pluimen de lucht in stuurde, een chemische stank veroorzaakte en zorgen baarde. Vervuiling. Sommige van de ontspoorde auto’s bevatten vinylchloride, een kankerverwekkende stof, en een gebied van 300 meter rond de sporen was “ernstig vervuild”.

Witte Huis krijgt te maken met terugslag na ontsporing in Buttigieg, Ohio

De autoriteiten kondigden een bevel tot onderdak aan aan de rand van de crashlocatie voordat de helft van de stadsbewoners werd geëvacueerd nadat een trein in Oost-Palestina was ontspoord. Toen, op 5 februari, zorgde een “ernstige” temperatuurverandering in een van de auto’s ervoor dat Devine de leiding nam. Ze waarschuwen Het potentieel voor een “catastrofale” explosie zou granaatscherven tot een mijl kunnen doen vliegen. Na meer evacuaties te hebben besteld, besloten ambtenaren om dat risico te verkleinen met een “gecontroleerde afgifte” van vinylchloride, waarbij giftige dampen vrijkwamen.

Daarna keerden de bewoners terug naar huis. De Environmental Protection Agency zei dat zijn luchtmonitoring geen gevaarlijke chemicaliën oppikte, maar sommige mensen blijven zich zorgen maken of ze veilig zijn.

Norfolk Southern, de op drie na grootste spoorweg van Amerika, kreeg kritiek op de ontsporing en de reactie daarop. Het kostte het bedrijf acht dagen om vrij te geven Een lijst Giftige inhoud van treinwagons.

Oost-Palestina ligt op minder dan een kwart mijl van de ontsporing, zei de gouverneur van Pennsylvania, Josh Shapiro (D), in een verklaring. Brief CEO Alan Shaw heeft te horen gekregen dat Norfolk Southern niet onmiddellijk het aantal auto’s met gevaarlijke chemicaliën aan de autoriteiten heeft gemeld. Hij zei dat de spoorwegen ook verkeerd geïnformeerd waren over de gevolgen van een beperkte uitrol en verder geen opties hadden onderzocht.

READ  DuckDuckGo heeft zojuist een AI-zoekmachine gelanceerd met behulp van ChatGPT

Shah zal donderdag in het Congres getuigen over de treinontsporing in Oost-Palestina en maatregelen om dergelijke ongelukken te voorkomen.

Ambtenaren verbrandden giftige chemicaliën uit de Ohio-trein. Is dat de juiste zet?

Sommige wetgevers hebben al nieuwe regels voorgesteld.

De wetgeving, ingevoerd door de Amerikaanse senatoren Sherrod Brown (D) en JD Vance (R) uit Ohio, zou de veiligheidsregels voor spoorwegen aanscherpen, waardoor spoorvervoerders verplicht worden de noodhulpdiensten op de hoogte te stellen van de gevaarlijke stoffen die door hun staten reizen. Biden prees het wetsvoorstel, Het zegt dat het “aanzienlijke vooruitgang” zal boeken.

Brown zei in een Rapport De ontsporing van zaterdag in Springfield bewees de noodzaak van de wet.

“Gemeenschappen in Ohio mogen niet gedwongen worden te leven in angst voor een nieuwe ramp”, zei Brown.

sen. Joe Manchin III (DW.Va.) riep ook op tot goedkeuring van het wetsvoorstel. Verschijnend op CBS’ “Face the Nation” op zondag, haalde hij de ontsporing in 2015 op Mount Carbon aan. WW., genoemde actie is vereist.

“Het wordt tijd dat we dit serieus nemen”, zei Manchin. “We verplaatsen veel, veel meer producten, meer producten op het spoor en op onze wegen dan ooit tevoren.”

Vertegenwoordiger. Michaël R. Turner (R-Ohio), wiens district de ontsporing van zaterdag omvat, noemde het “overweldigend” tijdens een optreden zondag op NBC’s “Meet the Press”. Hoewel het lijkt alsof “we hier misschien een schot in de roos hebben gemist”, zei hij dat het risico voor de inwoners van Ohio onaanvaardbaar is.

“Het feit dat we ontspoorden na de crash toont echt een gebrek aan investeringen in onze infrastructuur, desinvesteringen, en dat moet veranderen”, zei Turner.

READ  Fox News en verkiezingsleugens uit 2020 staan ​​maandag voor juryrechtspraak

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *