Een gekraakte achtbaan in Carowinds, North Carolina, wordt vandaag gekeurdCNN

Inspecteurs komen maandag aan bij het pretpark in North Carolina Blijf de achtbaan onderzoeken Het werd gesloten kort nadat een vader een scheur in de bovenkant van een van de stalen steunpilaren had opgemerkt.

“Ik ben geen ingenieur, maar dat klopt niet”, dacht Jeremy Wagner vrijdag tijdens een bezoek aan Carowinds Park in Charlotte aan CNN.

De Woede 325 Parkbeambten zeiden dat het gesloten zal blijven in afwachting van inspecties en reparaties. Het is een van de hoogste en langste attracties in een groot park tussen de staatsgrenzen van Noord- en Zuid-Carolina.

Bemanningen van het Bureau of Elevators and Amusements van het State Department of Labour zullen er maandag zijn, vertelde woordvoerster Erin Wilson zondag aan CNN. Het bureau deelde verder niets over de aard van zijn onderzoek.

Wagner wist dat er iets mis was toen hij een gat in de infrastructuur van de achtbaan zag, vertelde hij aan CNN. Hij pakte zijn telefoon en nam de plaat op, waarbij hij inzoomde op de spleet om te laten zien dat de steunpilaar iets naar buiten bewoog toen de passagiers wegvlogen.

Met dank aan Jeremy Wagner

Fury 325 is gesloten in Carowinds Amusement Park.

“Mijn dochter en schoondochter hebben zes keer gereden”, vertelde hij aan CNN.

Wagner meldde het incident aan de gastenservice van het park, maar zei dat ze zich na het vertrek nog steeds ongemakkelijk voelde, “dus belde ik Charlotte Fire.”

“Ze belden me binnen 10 minuten terug en vertelden me dat de rit was geannuleerd”, zei hij.

Er zijn staats- of lokale overheden Begeleide vaste basis pretparken Sinds het Congres die autoriteit in de jaren tachtig van de federale Consumer Product Safety Commission heeft ontnomen. Bijna 40.000 mensen raakten gewond Vorig jaar geschat De commissie zei amusementsattracties, waaronder attracties, waterglijbanen en springkussens.

Fury 325 is “Noord-Amerika’s hoogste, snelste en langste giga-achtbaan”, met een piekhoogte van 325 voet en een topsnelheid van 95 mph, zegt het park. Een “giga” achtbaan heeft een val van 300 tot 399 voet. Volgens Kings Island Pretpark in Ohio.

De rest van het amusements- en waterpark Carowinds is volgens de website maandag open.

Alle ritten, inclusief de Fury 325, “ondergaan dagelijkse inspecties om hun goede werking en structurele integriteit te waarborgen”, zei Carowinds.

“Veiligheid is onze prioriteit en we waarderen het geduld en begrip van onze gewaardeerde gasten tijdens dit proces”, aldus de verklaring.

READ  Iran verzekert volledige medewerking aan IAEA voorafgaand aan bestuursvergadering

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *