Een dode, vier naar het ziekenhuis gebracht na een schietpartij in het centrum van Atlanta, zegt de politie

Atlanta (CNN) Een persoon is dood en vier anderen zijn naar het ziekenhuis gebracht terwijl de autoriteiten blijven zoeken naar een schutter die verschillende mensen neerschoot in Northside Hospital Medical in het centrum, zei de politie van Atlanta woensdag.

Verschillende slachtoffers ondergingen een operatie in het Grady Memorial Hospital in het centrum van Atlanta, het enige Level 1 traumacentrum van Atlanta. Hun voorwaarden waren niet onmiddellijk beschikbaar.

De politie zei dat de verdachte “op de uitkijk stond”, zei CNN, eraan toevoegend dat de verdachte bij hen bekend is en vrij rondloopt.

De politie van Atlanta heeft beelden vrijgegeven waarop te zien is dat de vermoedelijke schutter een hoodie droeg en op basis van het eerste onderzoek dacht dat hij de verdachte was.

Volg Live Updates: 1 dode, meerdere schietpartijen in Midtown Atlanta, zegt de politie

De politie van Atlanta tweette dat de “verdachte (nog) op vrije voeten is”.

“Iedereen die informatie heeft over de verblijfplaats van deze persoon wordt verzocht 112 te bellen”, aldus de politie. “De verdachte wordt verondersteld gewapend en gevaarlijk te zijn en mag niet worden benaderd.”

Volgens de politie vond de schietpartij plaats nadat een man woedend werd tijdens een reis naar een medische instelling. Een bron vertelde CNN dat de man woensdag met zijn moeder de medische faciliteit bezocht.

Volgens bronnen assisteert de moeder van de man momenteel de politie.

De politie van Atlanta getweet Woensdag onderzoek naar een schietpartij in een gebouw aan West Peachtree Street tussen 12th en 13th Street waarbij meerdere mensen gewond raakten.

READ  Het Soedanese leger heeft ingestemd met een driedaags staakt-het-vuren voorafgaand aan Eid

Op video’s die met CNN werden gedeeld, was te zien hoe de politie naar de plaats delict snelde terwijl sirenes loeiden. Verschillende brandweerwagens, ten minste één gepantserd politievoertuig en vertegenwoordigers van het Fulton County Sheriff’s Office werden ter plaatse gezien in een druk deel van de stad in de buurt van Google-kantoren, hotels, restaurants en ten minste twee kinderdagverblijven. .

Annie Evenson, inwoner van Atlanta, woont in de Atlantic House Apartments en vertelde CNN dat haar gebouw was afgesloten toen het incident zich ontvouwde.

Bewoners kregen te horen dat ze in hun appartementen moesten blijven, zei hij. ‘Ik zag hoe twee mensen op brancards naar buiten werden gebracht. Golven gepantserde officieren gingen bijna in ploegendienst naar binnen. Je zag de medische specialisten de kantoren binnendringen.’

Dit is een zich ontwikkelend verhaal en zal worden bijgewerkt.

Rebekah Riess en Ryan Young van CNN deden verslag vanuit Atlanta, Dakin Andone deed verslag en schreef dit verhaal in New York.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *