Eagles vs. Giants-score: live updates, spelstatistieken, hoogtepunten, analyse voor 2023 NFL Playoff Division Game

PHILADELPHIA — De Philadelphia Eagles en New York Giants trappen af ​​op Lincoln Financial Field terwijl het publiek zich voorbereidt op de vijfde ontmoeting aller tijden tussen de Eagles en Giants. New York doet mee aan dit toernooi als de underdog, maar heeft het hele seizoen de kansen getrotseerd op weg naar de divisieronde.

Daniel Jones komt uit een beste prestatie in zijn carrière en voltooide 24 van de 35 passes voor 301 yards met twee touchdowns en geen onderscheppingen (115,7 rating), terwijl New York 31 punten scoort in zijn wildcard-overwinning. Vikingen. Jones vestigde het franchise-playoff-record met een quarterback (78) en werd de derde quarterback in de geschiedenis van de NFL die voor meer dan 300 yards gooide en zich haastte voor meer dan 75 yards in een playoff-wedstrijd. Jones is de eerste speler in de competitiegeschiedenis met meer dan 300 passing yards, meer dan 70 meeslepende yards en meer dan twee touchdowns in een playoff-wedstrijd.

Eagles quarterback Jalen Hurts is twee weken uitgeschakeld met een verstuikte schouder, maar er is de hele week geen blessure gemeld. Nu de gezonde Eagles één starter hebben (slot cornerback Avonte Maddox), wordt verwacht dat hij klaar is om te gaan. De Eagles wonnen beide wedstrijden, 48-22 in week 14 en 22-16 in week 18, hoewel New York zijn starters rustte in week 18 omdat het al op nummer 6 stond in de NFC. In de 48-22 overwinning haastten de Eagles zich naar 253 yards en scoorden de meeste punten ooit tegen de Giants op de weg.

READ  De Conservatieve Partij van de Britse premier Sunak werd door de kiezers afgewezen bij de lokale verkiezingen

Philadelphia domineert deze rivaliteit sinds de New York Eagles hun seizoen beëindigden in de divisieronde van de play-offs. Kunnen de Giants hun fortuin omdraaien voor een vijandige menigte tegen hun NFC East-rivalen?

We hebben alle actie vanuit het stadion in het onderstaande liveblog met realtime updates en analyses! Zeker volgen!

Hoe te zien

Datum: Zaterdag 21 januari | Tijd: 20:15 uur ET
Plaats: Financiële afdeling van Lincoln (Philadelphia)
TV: Vos | Stroom: fuboTV (probeer het gratis)
Volgen: CBS Sports-app
tegenstrijdigheden: Adelaars -7,5, O/U 48

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *