Duizenden ‘Destiny 2′-spelers eren Lance Reddick’s Zavala in de Tower

Het evenement dat ik heb geladen, was leeg. De toren is niet druk. Ik ben het gewoon, een zeldzaamheid. Ik ging naar hem toe en zijn icoon gloeide zoals altijd omdat ik mijn inscripties nooit nam. Hij keek achterom toen ik hem bereikte.

“Voogd.”

Die stem. Die stem. Er is maar één ding. En zal er altijd maar één zijn.

Lance Reddick, de iconische acteur uit Oz, The Wire en John Wick, is vrijdag op 60-jarige leeftijd een natuurlijke dood gestorven. Maar Destiny-spelers kennen hem van zijn negenjarige periode als Commander Zavala, het langstlopende en meest gebruikte stemmencastlid van de serie, en dat is gewoon onvervangbaar. In tegenstelling tot bijna elk ander hoofdpersonage in het spel, is hij in de loop der jaren niet opnieuw bezocht. Hij verscheen seizoen na seizoen, uitbreiding na uitbreiding voor verdere verhaalontwikkelingen, en had een speciale relatie met de fans, Bungie en de game.

Nu proberen de spelers hem zoveel mogelijk te eren.

Gedurende de dag van gisteren en in het weekend werden honderden wakes gehouden door duizenden soldaten op Jawala Station in Tower. Er kunnen op elk moment slechts 16 mensen in een torenevenement passen, maar nu zijn de meeste van hen te zien rondom Zavala en worden ze op verschillende manieren emotioneel in een poging om Lance Reddick en het personage dat hij speelt te eren.

Simpele groeten, de wacht houden met zwaarden en schilden, Titan-vlaggen hijsen of kaarsen op de grond plaatsen zijn de gevoelens die ik heb gezien die dit concept het beste weergeven. Ik was echt overweldigd door al deze zondvloed, toen ik Zavala hoorde spreken toen ik voor het eerst terugging naar Reddick na het horen van zijn overlijden.

READ  Nadat een uitbarsting in Miami het seizoen van de Celtics verkortte, heeft iedereen de schuld

Lance Reddick staat zeker bekend om zijn vele rollen, waardoor hij aanwezigheid en gewicht toevoegt aan elk project waar hij deel van uitmaakte, wat een werkelijk unieke band is die hij heeft met de Destiny-gemeenschap, gezien de aard van het spel, als een doorlopende serie. Blijvend Negen jaar Gebruik hem elk jaar als de stem van de hoofd-NPC voor de hele sage. Er zijn geen aanwijzingen dat hij zal stoppen met Zavala te zijn, en aangezien Destiny van plan was om door te gaan naar geanimeerde en live-actieprojecten, ging iedereen er altijd van uit dat hij daar ook Zavala zou spelen.

Deze dood heeft mij persoonlijk harder geraakt dan welke dood van een beroemdheid dan ook die ik me kan herinneren. Wij natuurlijk nooit weten Deze cast zijn wij, maar ik luister al meer dan een kwart van mijn leven naar de stem van Reddick als Zavala, bijna elke dag dat ik Destiny speel. Nu is het vreemdste dat hij dat zal doen Doorgaan Moet gehoord worden in het spel. Zelfs als Bungie Zavala zou schrijven, wat ik verwacht dat ze zouden doen, zou hij overal ingebed zijn in oude inhoud, stakingen, slagvelden en uitbreidingsmissies. En ik denk niet dat hij dat is wil Die inhoud moet worden geschrapt, en zelfs als hij Zavala hier niet kan krijgen, verdient die uitvoering het om voor altijd voort te leven.

Beste wensen aan de familie en vrienden van Lance. De hele lotsgemeenschap is bij je.

Volg mij op Twitter, Netwerk licht, Facebook En Instagram. Abonneer u op mijn gratis wekelijkse content round-up nieuwsbrief, God rolt.

Pak mijn sciencefictionromans op Herokiller-serie En Geboren op aarde trilogie.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *