Dean’s Familie – NBC 7 San Diego

Militaire installaties zouden veilig moeten zijn, dus waarom werd een vermist 14-jarig meisje met leerproblemen gevonden in een kamp in Camp Pendleton?

Dat is de vraag die velen zich stellen nadat ze hoorden dat een tiener uit Spring Valley twee weken nadat ze verdween mijlenver van huis was gevonden op een oceaanbodem.

Een vloot met 1St Logistics Marine Group werd onderzocht, maar er werden geen arrestaties verricht in de zaak die door NCIS wordt onderzocht.

Dave Summer van NBC 7 heeft de details van het onderzoek uiteengezet.

De tante van het meisje vertelde NBC 7 in een interview op maandag dat ze bezorgd was dat de mariniers crimineel gedrag zouden proberen te verdoezelen.

“Het is erg frustrerend”, zei Cassandra Perez. “Vooral omdat NCIS geen informatie met ons heeft gedeeld.”

Perez vertelde NBC 7 dat sommige mensen die aan de site werken informatie “lekken” via berichten op sociale media, wat de zaak zou kunnen schaden. “Nu klinkt het meer alsof ze het verhaal proberen te beheersen dat ze niets verkeerd hebben gedaan.”

Perez zei dat ze bang is dat onderzoekers zullen proberen de schuld bij haar schoondochter te schuiven. Ze koopt het niet.

“Het is illegaal, hoe je het ook uitdrukt. De meerderjarigheid in Californië is 18 jaar. Er klopt iets niet”, voegde hij eraan toe.

Perez riep de mariniers naar de basis en daagde hen uit om de waarheid te vertellen.

“Houd alstublieft uw mede-dienstleden verantwoordelijk. Wees alsjeblieft de held waarvoor je je hebt aangemeld, ‘smeekte ze.

Perez zei dat hij de feiten van de zaak nu niet kon bespreken, maar zei: “Het is iets dat niemand zich had kunnen voorstellen.”

READ  Bondgenoten versterken Oekraïne met meer wapentoezeggingen; Maar er is geen teken van een Amerikaans-Duitse tankdeal

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *