De Wordle Review van vandaag: 8 april 2023

Welkom bij Wordle Review. Wees gewaarschuwd: dit artikel bevat spoilers voor de puzzel van vandaag. Los eerst Word opOf scrol op eigen risico.

De artiest van deze maand is Simone Noronha. Je kunt meer over haar lezen Hier.


★★★

Wordley 658 3/6

⬜⬜⬜⬜ Geluid
Heg
🩩 RIJD

Toen ik werd uitgenodigd om een ​​van deze Wordle-recensies te schrijven, was mijn eerste gedachte dat er een misverstand moet zijn geweest. De e-mail vermeldde het zoeken naar “opmerkelijke” recensenten, in ieder geval buiten de redactiekamer van The Times, en ik ben niet zo opmerkelijk.

Binnen de redactiekamer is het mijn taak om een ​​snel team van multifunctionele redacteuren aan te sturen, dus ik nam aan dat de mensen van de spellen me het verkeerde briefje hadden gestuurd en dat ik moest vragen of mijn afdeling dat in plaats daarvan mocht doen. Bewerking Wordle-recensie. (Het bleek dat ze wilden dat wij het ook deden.) Maar blijkbaar wilden ze echt dat ik – ‘een woordman’, zeiden ze – een Wordle recenseerde. Dus, hier zijn we.

Kanttekening voordat ik ga: ik speel altijd in de harde modus. Hoewel ik geen oordeel zal vellen over de keuzes van iemand anders, voelt de informele modus me nog steeds vaag vals spelen.

Ik weet niet met welk woord ik moet beginnen. Ik heb een rotatie van vijf of zes openingswoorden die ik gebruik, maar verreweg mijn favoriet is audio.

Waarom audio? Nou, ik hou van het idee om te beginnen met een woord van vier klinkers, maar ik ben een beetje inconsequent, dus ik weiger om voor ADIEU te gaan. Maakt niet uit dat AUDIO bijna net zo populair is. De belangrijkste van mijn eerste berekeningen Een artikel Voordat ik The Times Word kocht, las ik dat de oorspronkelijke nederzettingenlijst “geen leenwoorden” uit andere talen bevatte, zelfs als het als een gok werd aanvaard, wat ADIEU uitsloot als een mogelijk antwoord. Natuurlijk, nu Wordlay een editor heeft, denk ik dat het mogelijk is dat ADIEU op een dag zal verschijnen, maar het is nu te laat omdat audio me is gegroeid.

READ  Woedende afwerkingen bepalen de laatste vier: nr. 5 zaden Miami, San Diego State zijn binnen

Op AUDIO had ik gelijk op de derde D en verwierp met plezier vier klinkers. Goed begin. Op dat moment was ik er redelijk zeker van dat ik op zoek was naar een woord met twee E’s of een E en een Y. Ik denk even na over TEDDY voordat ik verder ga met meer mogelijkheden en het opzij leg.

Mijn gedachten gingen naast HEDGE, hoewel ik wist dat er rijmpjes waren, en ik riskeerde precies vier letters te krijgen. In de harde modus is het soms gevaarlijk om vier letters te vinden als er nog veel mogelijke opties zijn voor de vijfde letter. Stel je voor dat het antwoord STOVE is, probeer STOLE terwijl R, K en N nog spelen. Maar als ik vandaag maar één letter zou missen, kon ik maar twee mogelijke alternatieven voor de heg bedenken, dus probeerde ik het.

Eigenlijk had ik vier letters goed. Op die derde regel was ik er zeker van dat er een 50-50 kans was, en ik raadde het goed.

Dat betekent niet de Wordle WEDGE van vandaag, ik had het kunnen proberen. Dit is de LEDGE, dwz Volgens Webster’s New World College Dictionary“een plankachtige projectie” of “een rotsachtige bergkam.”


Dit woord Matig uitdagend vanwege letterherhaling en onzekerheid.

Het woord heeft een gemeenschappelijk letterpatroon met vijf of zes mogelijke antwoorden. Om het antwoord uit zes keer raden te halen, moet je bij elke keer raden strategische keuzes maken.


Simone Noronha is een Zuid-Aziatische illustrator en art director uit Dubai, gevestigd in New York. Ze vindt het leuk om verhalen en ingewikkelde details in haar beelden te verweven met verzadigde paletten en de sfeervolle verlichting die haar handtekening is geworden. In Een interview met WiredHij zei: “Ik zie illustratiestijl graag als het laten doorschijnen van onze natuurlijke onvolkomenheden en er het beste van maken.”

READ  De tornado in Missouri doodt en verwondt velen

Als je een ander woord hebt gekozen dan het woord dat vandaag wordt weergegeven, ververs dan je pagina.

Praat mee op social media! Gebruik de hashtag #wordlereview om met andere oplossingen te chatten.

Laat al je gedachten achter in de comments! Volg de sociale richtlijnen:

  • Wees aardig. Opmerkingen worden gemodereerd voor beleefdheid.

  • Heeft u een technisch probleem? Gebruik de Help-knop in het menu Instellingen van de Games-app of stuur een e-mail naar [email protected].

  • Deze regels zullen worden gehandhaafd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *