De wensen van Harry en Meghan voor de kroning zijn niet uitgekomen

Beroemdheden

19 april 2023 | 12:34 uur

Prins Harry en Meghan Markle hebben eindelijk een standpunt ingenomen over de kroning van Harry’s vader, koning Charles III: Harry zal aanwezig zijn zonder Meghan.

“Het is te persoonlijk geworden”, zegt een bron Vertelde de mensen.

Markle, 41, zal in hun huis in Californië verblijven met hun kinderen Prins Archie en Prinses Lilibet, terwijl Harry, 38, solo de grote dag van zijn vader bijwoont.

“Ze kregen niet wat ze wilden”, vervolgde de insider. “Maar uiteindelijk gaat hij daarheen om zijn vader te ondersteunen.”

Een insider vertelde MENSEN over prins Harry (rechts) die de kroning van koning Charles bijwoonde zonder zijn vrouw Meghan Markle (links): “Ze kregen niet wat ze wilden.”
zz/KGC-375/STAR MAX/IPx

De betrekkingen tussen het paar en de rest van de koninklijke familie zijn gespannen sinds Harry’s controversiële memoires “Spare” een hit werd, met details over mediamanipulatie van zijn broer Prins William, 40, en zijn vader Charles, 74. .

De biografie maakte duidelijk dat er geen romance was tussen Harry en zijn stiefmoeder Camilla. van hen Netflixen De documentaire “Harry & Meghan” wierp ook licht op een deel van het slechte gedrag van de koninklijke familie.

“De zaken staan ​​onder druk”, zegt een bron.

Prins Harry zal de kroning van zijn vader bijwonen zonder zijn vrouw Meghan Markle. Hierboven Markle, toen Prins Charles en Harry in 2018.
Goede foto’s
Prins Harry’s memoires “Spare” vertelt over zijn relatie met zijn broer prins William en vader Charles. Boven Charles (midden) in 2002 met zijn zonen Harry (links) en William (rechts).
Tim Graham-fotobibliotheek via Getty Images

Maar Charles zou “verheugd” zijn dat Harry aanwezig zou zijn, en misschien heeft hij het paar zelfs een olijftak aangeboden.

Harry trad naar verluidt niet officieel op bij de kroning. Maar aangezien de vierde verjaardag van prins Archie op dezelfde dag valt als de kroning van 6 mei, loopt hij mogelijk de verjaardag van zijn eigen zoon mis.

Koninklijke biograaf Sally Bedell Smith vertelde PEOPLE dat het hosten van Archie’s feest Markle een “elegante oplossing” biedt om niet aanwezig te zijn.

READ  Onderzoek toont aan dat slecht slapen je meer kans geeft om astma te ontwikkelen
Meghan Markle, Prins Harry, Prins William en Kate Middleton in 2018.
Goede foto’s
Koninklijke biograaf Sally Bedell Smith vertelde PEOPLE dat het organiseren van een feest voor Archie Markle een “elegante oplossing” geeft om de kroning niet bij te wonen.
Goede foto’s

“Meghan wil haar schoonmoeder steunen, maar tegelijkertijd is de aandacht die ze krijgt meer dan ondersteunend”, vertelde een insider aan de outlet.

“Het zou belangrijker zijn geweest als Harry de kroning van zijn vader niet had bijgewoond, maar het verbaast me niet dat Meghan onder deze omstandigheden niet aanwezig was.”


Accepteer meer…
https://nypost.com/2023/04/19/what-harry-and-meghan-wanted-for-the-coronation-wasnt-achieved/?utm_source=url_sitebuttons&utm_medium=site%20buttons&utm_campaign=site%20buttons

Kopieer de URL om te delen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *