De Mega Millions-jackpot groeide tot $ 820 miljoen met een contante uitbetaling van $ 422 miljoen

Mega miljoenen Het heeft ook $ 100 miljoen opgehaald.

De winnende nummers voor de Mega Millions-jackpot van $ 720 miljoen werden vrijdagavond vrijgegeven. Nrs. 29, 40, 47, 50 en 57 en een Mega Ball 25.

Maar er was geen jackpotwinnaar in de laatste trekking van het loterijspel op vrijdagavond, en de prijs voor de volgende trekking op dinsdag steeg tot meer dan $ 820 miljoen. Bijna alle hoofdprijswinnaars kiezen ervoor om te verzilveren, met naar schatting $ 422 miljoen voor het oprapen op dinsdag.

De potentiële jackpot is de op vier na grootste in de geschiedenis van het spel, zei Mega Millions begin zaterdag in een verklaring.

Er was geen directe informatie over de vraag of de winnende jackpottickets waren verkocht.

Daarna viel de jackpot Er zijn geen winnaars dinsdag $ 640 miljoen getrokken. Sinds 18 april zijn er geen winnaars van de Mega Millions-jackpot meer geweest.

De jackpot van vrijdag is ondertussen de vijfde grootste in de geschiedenis van Mega Millions. Een potentiële winnaar kan ervoor kiezen om in totaal $ 370,5 miljoen vóór belastingen te betalen, of kiezen voor een lijfrenteoptie die bestaat uit een onmiddellijke betaling, gevolgd door 29 jaarlijkse betalingen.

De trekking van vrijdag omvatte acht kaartjes die overeenkomen met vijf witte ballen voor een prijs van $ 1 miljoen. Twee van elk werden verkocht in Florida, New Jersey en North Carolina, één in Californië en één in Michigan, zei MegaMillions.

Er zijn vier Mega Millions-jackpots ten noorden van $ 1 miljard, waaronder een jackpot van $ 1,537 miljard in oktober 2018, toen een winnend lot werd verkocht in South Carolina.

De kans om de Mega Millions-jackpot te winnen is één op 302,58 miljoen.

READ  Bernie Sanders kondigt Amazon-beveiligingsonderzoek aan

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *