De getallen van $ 1,1 miljard mega miljoen zijn getrokken

De Mega Millions-prijs is opnieuw gestegen tot $ 1,35 miljard nadat de laatste gigantische jackpot van de loterij niet werd gewonnen. De getrokken nummers op dinsdagavond waren: 7, 13, 14, 15, 18 en de gouden Mega Ball 9. De nieuwe jackpottrekking op vrijdagavond zal een nieuwe mijlpaal zijn voor het spel, zei Mega Millions eerder woensdag in een verklaring. “Nu op $ 1,35 miljard, is de Mega Millions-jackpot uitgegroeid tot de op één na hoogste Mega Millions-jackpot in de geschiedenis”, zei Pat MacDonald, Ohio Lottery-directeur en hoofddirecteur van de Mega Millions Association, in een verklaring. Mega Millions zei Billion Dollars . Amerika’s grootste jackpot tot nu toe werd in november gewonnen door een Powerball-ticket van $ 2,04 miljard in Californië. De jackpot van $ 1,35 miljard, geschat in de volgende trekking, zal alleen worden uitgekeerd aan de winnaar die een lijfrente kiest die over 29 jaar wordt uitbetaald. Bijna alle winnaars van de hoofdprijs deden vrijdagavond mee aan de trekking van naar schatting $ 707,9 miljoen, waarbij spelers kaartjes bleven kopen naarmate de hoofdprijs groter werd. Mega Millions wordt gespeeld in 45 staten, evenals in Washington, DC en de Amerikaanse Maagdeneilanden.

De Mega Millions-prijs is opnieuw gestegen tot $ 1,35 miljard nadat er geen winnaar was van de nieuwste gigantische jackpot van de loterij.

De getrokken getallen op dinsdagavond waren: 7, 13, 14, 15, 18 en de gouden Mega Ball 9.

De nieuwe jackpottrekking van vrijdagavond zal een nieuwe mijlpaal zijn voor het spel, zei Mega Millions woensdag in een verklaring.

“Nu op $ 1,35 miljard, gaat de Mega Millions-jackpot vooruit en schrijft geschiedenis als de op een na hoogste Mega Millions-jackpot”, zei Pat MacDonald, directeur van de Ohio Lottery en hoofddirecteur van de Mega Millions Association, in een verklaring.

READ  Het lichaam van een vermiste man is hersteld van de instorting van een appartement in Iowa; Er ontbreken er nog twee

De enige Mega Millions-jackpot die groter was dan de prijs van Silver was de 1,53 miljard dollar die in 2018 in South Carolina werd gewonnen, aldus Mega Millions.

De grootste Amerikaanse jackpot tot nu toe is de Powerball van $ 2,04 miljard die in november op een ticket in Californië werd gewonnen.

De jackpot van $ 1,35 miljard, geschat in de volgende trekking, zal alleen worden uitgekeerd aan de winnaar die kiest voor lijfrentebetalingen over 29 jaar. Bijna alle hoofdprijswinnaars kiezen ervoor om te verzilveren, met een geschatte $ 707,9 miljoen voor de trekking van vrijdagavond.

Er zijn 25 trekkingen geweest in drie maanden sinds de laatste keer dat een speler alle zes de getallen goed had en de jackpot won.

Ondanks de lange kans van 1 op 302,6 miljoen van het spel, blijven spelers kaartjes kopen naarmate de jackpot groter wordt.

Mega Millions wordt gespeeld in 45 staten, evenals in Washington, DC en de Amerikaanse Maagdeneilanden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *