De CMT Drag Queen-uitvoering van Kelsea Ballerini ontvangt slechts 2 FCC-klachten

Exclusief

Kelsea Ballerini

CMT Awards Act of Drag

Tekent slechts 2 FCC-klachten

Kelsea BalleriniDe CMT Music Awards-show met dragqueens had sociale media en enkele countrymuziekfans in de armen – maar dat is nauwelijks een blip op de FCC-radar.

U herinnert zich misschien dat de “RuPaul’s Drag Race”-zangeres 4 queens het podium met haar liet delen tijdens de prijsuitreiking van dit jaar.

TMZ heeft echter klachten ontvangen die zijn ingediend bij de Federal Communications Commission over Kelsea’s moment … en er waren er maar twee. Ter vergelijking: de FCC Er zijn 103 klachten binnengekomen Over RihannaSuper Bowl halftime-show.

“Drag queens op een familieshow”, klaagde er een uit Texas. De andere kwam uit Alaska en zei dat de kinderen niet moesten worden meegesleurd, en… “We kunnen niet meer naar dit station kijken. We hebben kinderen in huis die er niets mee te maken hebben om aan dit vuil te worden blootgesteld.”

Zoals we meldden, vertelden bronnen ons Kelsea Ze stopte met acteren Ondanks alle kansen werd ze gepakt. Er is ons verteld dat de optredens volledig gepland waren, en het was Kelsea’s idee om dragback-up in te schakelen.

Ze heeft online ook behoorlijk wat lof ontvangen van de andere kant van het argument … dus we gaan ervan uit dat deze 2 klachten haar niet zullen beïnvloeden.READ  61 cryptocurrencies worden nu door de SEC als effecten beschouwd

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *