De 49ers werden op het eerste extra punt geblokt door Brett Maher van de Cowboys, die zich herstelde met twee velddoelpunten in de tweede helft.

Dallas-cowboys Kicker Brett Maher speelde vorige week een slechte wedstrijd tegen zichzelf Tampa Bay Buccaneers,

Bij elk van de eerste vier touchdowns van de Cowboys miste Maher het extra punt. Hij duwde de eerste twee trappen naar rechts en trok toen de derde wijd naar links. Bij de vierde trap sloeg hij rechtop en naar buiten. Hij was de eerste kicker in de geschiedenis van de NFL die vier extra punten miste in een playoff-wedstrijd. (Hij zette het extra punt om bij de vijfde touchdown van Dallas.)

Ondanks de slechte prestatie steunden de Cowboys hem de hele week stevig. Maher was 50 van de 53 op extra punten tijdens het reguliere seizoen, evenals 29 van de 32 op velddoelpunten.

“Ik ben een grote fan van Money Maher”, zei Cowboys quarterback Dak Prescott Hij zette het succes van het team voort Op Tampa. “Ik sprak hem na de wedstrijd een-op-een en ik zei tegen hem: ‘Hé, laat het gaan, we zullen het nodig hebben.’ Met de veerkracht die hij gedurende zijn hele carrière heeft getoond. Persoonlijk twijfel ik er niet aan hij zal terugkomen en perfect zijn en ons helpen winnen.”

Maher kreeg ook vocale ondersteuning van Mike McCarthy en Cee Dee Lamb. Echter, de week voor de divisieronde wedstrijd tegen hen San Fransisco 49ers, tekenden de Cowboys kicker Tristan Vizcaino op zondagavond bij de oefenploeg om nog een kans te bieden om Maher te vervangen. Maar Dallas promoveerde Vizcaino niet naar de actieve selectie, dus Maher zal hun kicker zijn.

READ  Een zeldzame, groene komeet zal vanaf deze week de aarde passeren

En blijkbaar had hij het moeilijk tijdens de warming-ups. En niet alleen als het erom gaat of hij zijn kicks wel of niet maakt. De 49ers waren niet vriendelijk tegen Maher die aan de zijlijn aan het opwarmen was, waarbij hij zijn warming-up kort onderbrak voordat hij hem uiteindelijk weer toestond te trappen.

Oh, en hij had ook moeite om trappen te maken. Volgens The Athletic miste Maher minstens vier trappen tijdens het eerste deel van zijn warming-up, allemaal naar rechts geduwd.

Het ging erg slecht (hij miste Nog twee kicks) zei Cowboys-eigenaar Jerry Jones Naar het veld gelopen Om Maher een peptalk te geven tijdens de warming-up. Op zijn zachtst gezegd is dit hoogst ongebruikelijk, hoewel Maher later verder ging Doe zijn volgende drie pogingen.

Het ging niet langzamer toen het spel eenmaal begon. Nadat Dalton Schultz de eerste touchdown van de wedstrijd binnenhaalde in het tweede kwartaal, blokkeerde Maher zijn eerste extra puntpoging van de middag. Hoewel de Niners de trap niet konden pakken, leek de poging hoe dan ook naast links te gaan.

Ondanks Maher’s historische worstelingen en een mislukte derde en doelpunt in het derde kwartaal, stuurden de Cowboys hem uit voor een velddoelpunt van 25 meter. Maher’s poging kaatste tegen de staanders om de wedstrijd gelijk te trekken op negen. Daarna probeerde hij een velddoelpunt van 43 meter met Dallas met een 16-9 achterstand met 11 minuten te spelen, wat ook goed was – wat voor wat vaart zorgde in een strak omstreden wedstrijd.

Het ontwikkelde zich zeker niet tijdens de belangrijkste wedstrijd van het seizoen voor de Cowboys, maar de twee velddoelpunten van Maher in de tweede helft zouden hem het vertrouwen kunnen geven dat hij nodig heeft.

READ  Biden schenkt miljoenen aan de New Yorkse spoortunnel, met dank aan zijn infrastructuurrekening

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *