Carlos Algaraz vs. Novak Djokovic in de herenfinale

Novak Djokovic uit Servië keert terug naar Carlos Algaras uit Spanje tijdens de heren enkelspel finale op dag veertien van de Wimbledon tenniskampioenschappen, zondag 16 juli 2023, in Londen. (AP Foto/Alastair Grant)

Novak Djokovic is op zoek naar zijn derde grote titel van 2023 en de 24e van zijn illustere carrière. Op zoek naar zijn eerste overwinning op Wimbledon en tweede major overall, staat Carlos Algarz hem in de weg bij de All England Club.

Volg hier alle stappen:

Nadat Djokovic de eerste set met 6-1 had geveegd, definieerde de tweede set het soort spannende heen en weer actie waar dit toernooi aan gewend is. Djokovic stond al vroeg met 2-0 achter en hield zijn opslag vast tot de tiebreak van de set. Algaraz moest een setpoint van Djokovic afweren en won uiteindelijk de tiebreak met 9-7. Het brak Djokovic’s verbluffende Grand Slam-reeks van 15 opeenvolgende tiebreaks.

10:48 uur en — Djokovic snelde naar het net voor een sensationele redding, hield de service vast en bracht de tweede set gelijk op 5-all.

10:25 uur en — Djokovic hielp de tweede set op gelijke hoogte met 3-all.

10:04 uur ET Djokovic keerde snel terug naar het voordeel en brak Algaraz in de derde game van de tweede set.

09:58 uur ET – Ondanks het laten vallen van de eerste set, kende Algaraz een snelle start in de tweede, won de eerste game en zag er erg solide uit in zijn eerste finale op Centre Court. Algaraz breekt Djokovic en stijgt met 2-0. Het was de 4e nederlaag van Djokovic op het toernooi van dit jaar.

READ  DeSantis ziet af van diversiteits- en inclusieprogramma's op hogescholen in Florida

9:45 uur en – Algaraz wist één game te pakken voordat een dominante Djokovic de laatste leg van de eerste set pakte en met 6-1 won. ESPN 79-1 wanneer Djokovic de eerste set op Wimbledon wint.

09:38 uur ET – Djokovic begon snel tegen Algaraz en kwam met 5-0 voor in de eerste set. Tegenover een breekpunt in de vierde game brak de Serviër uiteindelijk de service van de Spanjaard om te redden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *