Cabaretier Leon van der Zanden met unieke voorstelling in Pattaya

Cabaretier Leon van der Zanden brengt op 15 februari zijn voorstelling Kameleon naar Pattaya/Jomtien. Leon trad de afgelopen jaren al drie keer op in Bangkok, hij is thans voor het eerst  te gast bij de NVT Pattaya. In het Grand Palace Jomtien kun je getuige zijn van een unieke show.

Redactie, Leon van der Zanden, Kameleon, Pattaya

Brabander Leon (41) is een cabaretier die een zaal aan het schateren krijgt maar ook weet te ontroeren. Zijn grote kracht is moeilijke thema’s met zijn publiek bespreekbaar te maken.  In Kameleon behandelt hij de afscheidsbrief van Dirk, een rijke man die euthanasie laat verrichten. Dirk vroeg aan Leon om op te treden bij zijn uitvaart. Samen schrijven ze drie maanden aan zijn afscheidsbrief die Leon op de plechtigheid zal voordragen. Alle thema’s die daarbij worden aangeraakt, bespreekt Leon met het publiek en de antwoorden verwerkt hij direct in de show. In feite stemt hij zich af op zijn publiek en laat het onderbewuste van de zaal spreken. Dat maakt elke voorstelling uniek en volledig aansluitend bij die mensen die er dan zijn.

Kameleon  leverde tot nu toe louter enthousiaste reacties op. Zowel bij het publiek als van de recensenten. Het toonaangevende Theaterkrant.nl gaf zelfs 4 sterren en prees Van der Zandens improvisatievermogen. Het Brabants Dagblad noemt Leon ‘een zelfverzekerde rasverteller die diep durft in te gaan.’

Leon van der Zanden, zoon van een Brabantse vader en Mauritiaanse moeder, treedt sinds 1998 op als cabaretier en stand-up comedian. In zijn solovoorstellingen is hij constant op zoek naar nieuwe vormen van cabaret. Zo gebruikt hij in zijn voorstelling Rebel tien verschillende theatergenres. Naast zijn werk in het theater is hij regelmatig op televisie te zien, bijvoorbeeld bij In goed gezelschap, De Invaller en Grimassen. Ook is hij meerdere malen te zien bij BNN, Comedy Central en RTL 4.

Redactie, Leon van der Zanden, Kameleon, Pattaya

Kaarten bestellen bij Diny van NVTP-evenementen. Email naar lagrandedame3112@hotmail.com
Prijs: Leden NVTP 900 baht, niet-leden 1100 baht
15 feb 20.00 – 22.00
Ben’s Theater, Jomtien
Gegevens theater:
Telefoon: +66899833351
Adres en routebeschrijving: Google maps https://goo.gl/maps/8fbAygovde12
Thappraya Road, Soi  Jomtien, Pattaya/Jomtien
Ben’s Theater is ook zgn. drop off voor Grab Car/Taxi. Type: Bens Theatre
https://www.benstheaterjomtien.com/
Email: benstheaterjomtien@gmail.com

Bron: https://nvtpattaya.org/event/leon-van-der-zanden-2/. 

Meer over Leon: https://nl.wikipedia.org/wiki/Leon_van_der_Zanden

Over Redactie 798 Artikelen
De auteursnaam van de redactie van Trefpunt Azië. Wij publiceren onder deze naam berichten van de redactie en bijdragen die niet onder naam van de bron kunnen worden geplaatst.