Bronnen: Russell Wilson vraagt ​​Pete Carroll, Seahawks GM om ontslagen te worden; QB ontkent het rapport

De Seahawks vroegen quarterbacks-coach Pete Carroll en general manager John Schneider om quarterbacks te ontslaan voordat Russell Wilson naar de Broncos werd geruild, aldus bronnen in de competitie. Atletisch. Op vrijdag ontkende Wilson het rapport in een tweet en zei: “Ik wilde (Carroll of Schneider) nooit ontslaan.” Dit is wat u moet weten:

  • Volgens bronnen in de competitie die spraken, was Wilson ervan overtuigd dat Carroll en Schneider zijn zoektocht naar het winnen van extra Super Bowls en individuele prijzen in de weg stonden. Atletisch Zij zijn niet bevoegd om details te bespreken op voorwaarde van anonimiteit.
  • De quarterback had een favoriete vervanger in gedachten: Sean Payton, onlangs ontslagen bij de New Orleans Saints.
  • Wilson deed in februari 2022 zijn verzoek om de coach en GM te ontslaan. Binnen enkele dagen na zijn telefoontje ontmoetten de topmanagers van het team elkaar en besloten ze de negenvoudig Pro Bowler te ruilen.
  • Payton en Wilson werken nu samen in Denver nadat de Broncos dit laagseizoen een coach hebben ingehuurd.

Achtergrondverhaal

Op 8 maart 2022 steunde het leiderschap van Seahawks Carroll en Schneider publiekelijk en stuurde Wilson naar de Broncos voor de meest succesvolle quarterback in de franchisegeschiedenis, vijf draft-picks en drie spelers.

Voor de start van het seizoen 2022 zag Wilson af van zijn no-trade-clausule en tekende een verlenging van vijf jaar, $ 245 miljoen. Hij vertelde zijn nieuwe teamgenoten dat hij Denver als zijn bestemming herkende omdat hij geloofde dat de Broncos een kampioenschap konden winnen.

De plannen van Wilson kenden echter geen goede start in zijn eerste seizoen in Denver. Hij gooide voor 3.524 yards in 15 wedstrijden met touchdowns (16) en een voltooiingspercentage (60,5). De Broncos gingen met 5-12, inclusief een verlies in week 1 tegen Seattle, en eindigden op de laatste plaats in de AFC West. Temidden van het slechte seizoen van Denver ontsloeg het team coach Nathaniel Hackett 15 wedstrijden in zijn eerste jaar bij de organisatie.

READ  Tornado zegt 6 stormgerelateerde sterfgevallen als gevolg van zwaar weer in Alabama

Lees verder voor meer informatie over Wilson en zijn eerste seizoen bij de Broncos Atletisch Hier is het volledige verhaal van Kalyn Kahler, Mike Sando en Jayson Jenks.

Wat zeggen ze?

Vrijdag Wilson reageerde op het rapport op Twitter.

“Ik hou van Pete, hij was een vaderfiguur voor me. John geloofde in me en bouwde me op”, zei Wilson. “Ik wil ze niet ontslaan. Het is gewoon dat ieder van ons moet winnen. Ik zal altijd respect voor ze hebben en liefde voor Seattle.

Ga dieper

‘Te veel invloed’, te weinig hits in Russell Wilsons eerste jaar bij de Broncos

(Foto: Naomi Baker/Getty Images)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *