Redactie
Over Redactie 592 Artikelen
De auteursnaam van de redactie van Trefpunt Azië. Wij publiceren onder deze naam berichten van de redactie en bijdragen die niet onder naam van de bron kunnen worden geplaatst.

4 Comments

 1. Ach, beste Roger, we zijn gelukkig allemaal anders, toch? Ik vond het grappig maar ook wel zielig, dat arme kind.
  Ik woon hier nu met een aantal pubers, 3 permanent en een wisselend aantal tijdelijk. Ik lach heel wat af hier (en erger me grondig bij tijd en wijle).
  Als jij nu de luchtige dingen doet, en dat moet ook en dat doe je goed, zal ik de meer trieste aspecten van het leven in Thailand naar boven halen. Afgesproken?

 2. Mijn echtgenote Siriwan gierde van het lachen toen ze het filmpje deze morgen zag. Dat bracht mij ertoe om het te delen met jullie auteurs en bezoekers. De boel een beetje luchtiger maken dat was mijn betrachting. Dit ben ik trouwens meer van plan, wordt dus vervolgd. En dan krijg je reactie op de gekozen titel. “Bidden slaapverwekkend?”zegt kort en bondig waarover het videootje gaat en leek een goede titel. Doe een suggestie Tino. Zoek een titel waarover zich niemand druk maakt. Mijn suggestie is dat je eens onbedaarlijk hard gaat lachen. Rol over de grond, schuddebuik en laat je schaterlach weergalmen. Dat lucht op.

 3. 4.00am I am woken by my alarm, and semi-concious I drink the cold instant coffee I had put beside my bed the night before, in an old jamjar. 3 tsp sugar, 1tsp coffee. Ugh. Then I go back to sleep. (voor een half uur!)
  9.50pm Eyes drooping, time for sleep. Zzzzzz…
  Dit is het begin en het eind van een dagboek van een novice. Zes uur slaap voor een novice van soms 7-8 jaar!
  Ik gaf twee jaar Engelse les op een monnikenschool, soms in de middag. De helft van de klas lag dan te snurken.
  Het heeft mi niets met het bidden te maken. Dat kind heeft gewoon een slaaptekort.

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.