Bert’s briljantjes. Harley

Bert van Balen, Briljantje, Harley

In mijn doodsstrijd, zo noem ik het maar want wat het echt betekent weet ik ook niet, zijn de herinneringen aan een ver verleden levensecht en die van recente datum absoluut niet. Thailand? Alleen wat oppervlakkige herinneringen. Ik mis het land ook niet. Kan ook zelfbescherming zijn met de wetenschap nooit meer terug te kunnen. Hoe verder terug in de tijd, hoe duidelijker de ‘beelden’. Bij mijn opa op de leuning van zijn fauteuil. Hij was Gerrit en ik was Willem. Wij hadden een motor met zijspan. De leuning was de motor, de fauteuil het zijspan. Terwijl ik denkbeeldig stuurde en het geluid maakte van een Harley, reden wij naar het eind van de wereld. Naar Ommoord waar tot aan de horizon weilanden lagen. Reizen, de wereld zien, daar lagen dus mijn roots weet ik nu.

Bert van Balen, Berts Nriljantje. Logopic

Deze pagina delen

  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn
  • Delen op Google+
 

Lees ookgerelateerde berichten

Reageer

E-mail (wordt niet gepubliceerd)