Bert’s briljantjes. Vrijwilligers

Opgegeven is opgegeven en ook al wil ik nog niet van opgeven weten, het Erasmus en hoogstwaarschijnlijk de ziektekostenverzekering denken hier anders over. Zo meldde ik mij afgelopen week weer voor mijn tweewekelijks infuus, maar kwam niet meer op de lijst voor. Wie in een hospice verblijft telt niet meer mee. Behalve in het hospice zelf.

Bert van Balen, Briljantje, Vrijwilligers Nazorg
Foto van Unie van Vrijwilligers Rotterdam

Met liefdevolle verzorging van vrijwilligers nazorg die er geen cent wijzer van worden. Na enig gesoebat kreeg ik dan uiteindelijk toch het broodnodige infuus. Vier uur lang op de dagbehandeling in een stoel ondertussen kijkend naar een film op mijn laptop en drieduizend Euro via mijn arm het goedje mijn aderen in laten lopend. Kreeg hierna zowaar via een brief de uitnodiging om over twee weken weer terug te komen. Eigen initiatief blijft belangrijk. Zelfs na het advies van bureau nazorg mij nergens meer zorgen over te maken. Toen dacht ik, als dit voor 50% procent waar is ben ik al tevreden.Bert van Balen, Bert's Briljantjes. Logopic

Bert van Balen
Over Bert van Balen 453 Artikelen
†Bert van Balen (20 juni 1945 - 26 oktober 2018) verbleef een decennium lang regelmatig in Thailand, vooral in Chiang Mai. Bert leerde als autodidact van zijn hobby fotografie zijn beroep te maken. HIj was ook chauffeur, magazijnbediende, semi beroepszeiler, redacteur en journalist voor Kidsweek en flierefluiter. De reden tot zijn regelmatig langdurig verblijf in Thailand is terug te vinden in zijn boek: Hoera, ik heb kanker. Te bestellen via Bol.com