Bert’s briljantjes. Vrijwilligers

Opgegeven is opgegeven en ook al wil ik nog niet van opgeven weten, het Erasmus en hoogstwaarschijnlijk de ziektekostenverzekering denken hier anders over. Zo meldde ik mij afgelopen week weer voor mijn tweewekelijks infuus, maar kwam niet meer op de lijst voor. Wie in een hospice verblijft telt niet meer mee. Behalve in het hospice zelf.

Bert van Balen, Briljantje, Vrijwilligers Nazorg
Foto van Unie van Vrijwilligers Rotterdam

Met liefdevolle verzorging van vrijwilligers nazorg die er geen cent wijzer van worden. Na enig gesoebat kreeg ik dan uiteindelijk toch het broodnodige infuus. Vier uur lang op de dagbehandeling in een stoel ondertussen kijkend naar een film op mijn laptop en drieduizend Euro via mijn arm het goedje mijn aderen in laten lopend. Kreeg hierna zowaar via een brief de uitnodiging om over twee weken weer terug te komen. Eigen initiatief blijft belangrijk. Zelfs na het advies van bureau nazorg mij nergens meer zorgen over te maken. Toen dacht ik, als dit voor 50% procent waar is ben ik al tevreden.Bert van Balen, Bert's Briljantjes. Logopic

Over Bert van Balen 451 Artikelen
Bert van Balen (1944) verblijft sinds tien jaar vrij regelmatig in Thailand. Met name in Chiang Mai. Als autodidact leerde hij zijn hobby fotografie op jonge leeftijd te verheffen naar beroep, was hiernaast ook chauffeur, magazijnbediende, semi beroepszeiler, redacteur en journalist voor Kidsweek, nooit getrouwd maar een flierefluiter. De reden tot zijn regelmatig langdurig verblijf in Thailand is terug te vinden in zijn boek: Hoera, ik heb kanker. Te bestellen via Bol.com

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*