Bert’s briljantjes. Voltooid leven


Bert van Balen, Briljantje, Voltooid Leven
Foto van Medisch Contact

Een zeer goede vriendin van mij, van wie ik overtuigd ben dat zij het beste met mij voorheeft, vroeg mij onomwonden waarom ik nog verder wilde. Zij doelde op de repeterende ziekenhuisbezoeken met daaraan verbonden alsmaar nieuwe behandelingen om mij als wrak boven water te houden. Tja, waarom wil ik nog verder. Hier was niet eens makkelijk antwoord op te geven. Voltooid leven? Nou nee, dat gevoel heb ik nog niet. Wat ik nog zou willen bereiken dan? Zou het niet weten. Voor mijn gevoel heb ik geleefd op de top van mijn kunnen ook al stelde dit in andermans ogen misschien niet zo veel voor. Voor mij was het genoeg. En op dat genoeg wil ik nog een poosje voort. Vegeterend op het verleden.


Bert van Balen
Over Bert van Balen 453 Artikelen
†Bert van Balen (20 juni 1945 - 26 oktober 2018) verbleef een decennium lang regelmatig in Thailand, vooral in Chiang Mai. Bert leerde als autodidact van zijn hobby fotografie zijn beroep te maken. HIj was ook chauffeur, magazijnbediende, semi beroepszeiler, redacteur en journalist voor Kidsweek en flierefluiter. De reden tot zijn regelmatig langdurig verblijf in Thailand is terug te vinden in zijn boek: Hoera, ik heb kanker. Te bestellen via Bol.com