Bert’s briljantjes. Vezels

Als ik nou eens stop met eten. Nou ja, eten. Met die drinkvoeding. Dan moet het toch sneller gaan allemaal. Ik stapte in bed zonder de laatste drinkvoeding, rijk aan vitamines en vezels, en viel met een tevreden gevoel en ontspannen in slaap. Zo, ik had mijn beslissing genomen. Vredig sliep ik en werd weer wakker om te plassen. Bed uit, naar de wc en terwijl ik boven de pot stond met nog steeds hetzelfde tevreden gevoel, schoot het mij te binnen dat ik bezoek ga krijgen uit Thailand. Dat dit dermate belangrijk voor mij is dat het nog geen tijd is om de pijp aan Maarten te geven. Het ontspannen en tevreden gevoel verdween. Ik spoedde mij naar de koelkast, pakte een nieuw flesje drinkvoeding en dronk het leeg. Bert van Balen, Bert's Briljantjes. Logopic

Bert van Balen
Over Bert van Balen 453 Artikelen
†Bert van Balen (20 juni 1945 - 26 oktober 2018) verbleef een decennium lang regelmatig in Thailand, vooral in Chiang Mai. Bert leerde als autodidact van zijn hobby fotografie zijn beroep te maken. HIj was ook chauffeur, magazijnbediende, semi beroepszeiler, redacteur en journalist voor Kidsweek en flierefluiter. De reden tot zijn regelmatig langdurig verblijf in Thailand is terug te vinden in zijn boek: Hoera, ik heb kanker. Te bestellen via Bol.com