Bert’s briljantjes. Sorgente

Bert van Balen, Vriljantje, Sorgente, Kerstdiner

Wat ik ga doen met de kerst. Het is zo’n standaardvraag waar ik geen antwoord op weet, althans niet dat antwoord wat de vragensteller een tevreden gevoel moet geven. Maar ja, omdat ik mensen niet graag teleurstel fantaseer ik er maar wat op los. Dat ik mijn kerstdiner al heb voorbereid met een gewaagd maar in geslaagde vorm buitengewoon heerlijk recept, ik bezig ben de juiste wijnen hierbij uit te zoeken en hierbij assistentie verwacht van de sommelier die ik nog maar net heb leren kennen. Wordt absoluut een feestelijk gebeuren met als hoofdgast mijn gefortuneerde weduwe uit de villa recht tegenover mij. Men kijkt mij tevreden aan. En ik bestel bij Sorgente, het bedrijf wat mij de sondevoeding levert: 5 dozen proteïne- en vezelrijk vloeibaar voedsel.

Bert van Balen
Over Bert van Balen 453 Artikelen
†Bert van Balen (20 juni 1945 - 26 oktober 2018) verbleef een decennium lang regelmatig in Thailand, vooral in Chiang Mai. Bert leerde als autodidact van zijn hobby fotografie zijn beroep te maken. HIj was ook chauffeur, magazijnbediende, semi beroepszeiler, redacteur en journalist voor Kidsweek en flierefluiter. De reden tot zijn regelmatig langdurig verblijf in Thailand is terug te vinden in zijn boek: Hoera, ik heb kanker. Te bestellen via Bol.com