Bert’s briljantjes. Slaap


Bert van Balen, Briljantje, Slaap, Slangenbeet

Slaap veel, slaap lang. Want als je wakker wordt zal de slang je bijten en de beet zal leiden naar lijden. Het moet tijdens mijn slaap gebeurd zijn, maar we waren verhuisd naar Chiang Mai. Koeler dan aan de golf van Thailand, mooier qua natuur, Chiang Mai de leukste stad van heel het land en toevallig woont daar ook haar familie. Er werd een huurhuis gezocht door die familie, ik kocht er een 4wheel drive Toyota Highlux die ik als een slaapwandelaar op haar naam liet zetten. Toen ik na acht jaar uiteindelijk wakker werd beet de slang en was ik alles kwijt. En mijn onderbewustzijn sprak. “Je deed het uit liefde. Geen grotere liefde dan opoffering.” Mijn bewustzijn vervloekte mijn handelingen, maar ja zo reageert nou eenmaal een ongelovige.Bert van Balen, Berts Nriljantje. Logopic


Bert van Balen
Over Bert van Balen 453 Artikelen
†Bert van Balen (20 juni 1945 - 26 oktober 2018) verbleef een decennium lang regelmatig in Thailand, vooral in Chiang Mai. Bert leerde als autodidact van zijn hobby fotografie zijn beroep te maken. HIj was ook chauffeur, magazijnbediende, semi beroepszeiler, redacteur en journalist voor Kidsweek en flierefluiter. De reden tot zijn regelmatig langdurig verblijf in Thailand is terug te vinden in zijn boek: Hoera, ik heb kanker. Te bestellen via Bol.com

1 Comment

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.